Puja la probabilitat de neu al litoral i prelitoral

Protecció Civil eleva el grau d'Alerta del Pla Neucat. S'esperen nevades al nivell del mar durant la matinada. Mira la previsió en video

19 mayo 2017 23:35 | Actualizado a 22 mayo 2017 11:34
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Protecció Civil de la Generalitat ha pujat a fase d'Aelrta el Pla especial d'emergències per nevades a Catalunya Neucat per les previsions meteorològiques que indiquen un increment en la previsió de nevades durant la matinada i durant el matí de dimecres a les comarques del litoral i prelitoral del Camp de Tarragona i de Barcelona i també a les Terres de l'Ebre, especialment a les parts altes d'aquestes comarques. Durant la matinada la cota baixarà localment fins a nivell de mar. Les precipitacions seran localment en forma de ruixat i calabruix. Protecció Civil demana extremar la precaució en la mobilitat cap a centres de treball o docents.

També es recorda la necessitat de dur cadenes a les zones on es prevegi acumulacions de neu, especialment a les zones altes de les zones afectades. En el moment de la nevada, si és abundant o acumula gruixos de neu, es recomana evitar la mobilitat per facilitar la neteja de les vies i prevenir col·lapses.

 

Comentarios
Multimedia Diari