Puja la probabilitat de neu al litoral i prelitoral

Protecció Civil eleva el grau d'Alerta del Pla Neucat. S'esperen nevades al nivell del mar durant la matinada. Mira la previsió en video

ACN

Whatsapp
Mapa de previsió per aquest dimecres al matí. Font: Meteo.cat

Mapa de previsió per aquest dimecres al matí. Font: Meteo.cat

Protecció Civil de la Generalitat ha pujat a fase d'Aelrta el Pla especial d'emergències per nevades a Catalunya Neucat per les previsions meteorològiques que indiquen un increment en la previsió de nevades durant la matinada i durant el matí de dimecres a les comarques del litoral i prelitoral del Camp de Tarragona i de Barcelona i també a les Terres de l'Ebre, especialment a les parts altes d'aquestes comarques. Durant la matinada la cota baixarà localment fins a nivell de mar. Les precipitacions seran localment en forma de ruixat i calabruix. Protecció Civil demana extremar la precaució en la mobilitat cap a centres de treball o docents.

També es recorda la necessitat de dur cadenes a les zones on es prevegi acumulacions de neu, especialment a les zones altes de les zones afectades. En el moment de la nevada, si és abundant o acumula gruixos de neu, es recomana evitar la mobilitat per facilitar la neteja de les vies i prevenir col·lapses.

Temas

  • TARRAGONA

Comentarios

Lea También