Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Quartet Casals & Alban Gerhardt, aquest dimecres al concert Diada Pau Casals

Serà al Palau de la Música Catalana a partir de les 20 hores

Diari de Tarragona

Whatsapp
El Quartet Casals, un dels millors de corda del món. FOTO: Quartet Casals

El Quartet Casals, un dels millors de corda del món. FOTO: Quartet Casals

La Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana i la Fundació Pau Casals (Premi Nacional de Cultura 2018) presenten avui a les 20.00 h, al Palau de la Música Catalana al concert que se celebra en motiu de la Diada Pau Casals -Barcelona 2019. El concert anirà a càrrec del Quartet Casals, considerat un dels millors quartets de corda del món, acompanyat pel prestigiós violoncel·lista Alban Gerhardt, que conjuntament interpretaran obres de Mozart i Schubert. 

L’acte també comptarà amb la presència de Marta Casals Istomin, vídua del mestre i  cofundadora i presidenta de la Fundació Pau Casals. El programa musical que es podrà gaudir consta del Quartet núm. 17, en Si bemoll major, KV 458, ‘la Caça’, de W.A. Mozart. I del Quintet en Do major, D. 956, de F. Schubert. 

Tanmateix, els actes de la Diada Pau Casals-Barcelona 2019 inclouen també demà, a les 20.00h, al Turó Park de Barcelona, l’actuació de l’Orquestra Montsalvatge de l’IEA Oriol Martorell, l’Orquestra Simfònica de VOZES i un grup de 40 violoncel·listes dirigits pel prestigiós director Antoni Ros Marbà i coordinats per Lito Iglesias, director del Conservatori Municipal de Música de Barcelona. 
L’acte també comptarà amb l’actuació castellera dels Nens del Vendrell i serà presentat i conduït per l’actriu Màrcia Cisteró.

Temas

Comentarios

Lea También