Quartet Casals Alban Gerhardt, aquest dimecres al concert Diada Pau Casals

Serà al Palau de la Música Catalana a partir de les 20 hores

19 junio 2019 05:34 | Actualizado a 19 junio 2019 05:36
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana i la Fundació Pau Casals (Premi Nacional de Cultura 2018) presenten avui a les 20.00 h, al Palau de la Música Catalana al concert que se celebra en motiu de la Diada Pau Casals -Barcelona 2019. El concert anirà a càrrec del Quartet Casals, considerat un dels millors quartets de corda del món, acompanyat pel prestigiós violoncel·lista Alban Gerhardt, que conjuntament interpretaran obres de Mozart i Schubert. 

L’acte també comptarà amb la presència de Marta Casals Istomin, vídua del mestre i  cofundadora i presidenta de la Fundació Pau Casals. El programa musical que es podrà gaudir consta del Quartet núm. 17, en Si bemoll major, KV 458, ‘la Caça’, de W.A. Mozart. I del Quintet en Do major, D. 956, de F. Schubert. 

Tanmateix, els actes de la Diada Pau Casals-Barcelona 2019 inclouen també demà, a les 20.00h, al Turó Park de Barcelona, l’actuació de l’Orquestra Montsalvatge de l’IEA Oriol Martorell, l’Orquestra Simfònica de VOZES i un grup de 40 violoncel·listes dirigits pel prestigiós director Antoni Ros Marbà i coordinats per Lito Iglesias, director del Conservatori Municipal de Música de Barcelona. 
L’acte també comptarà amb l’actuació castellera dels Nens del Vendrell i serà presentat i conduït per l’actriu Màrcia Cisteró.

Comentarios
Multimedia Diari