Quedar-se en la pau i la calma del Gaià pel pont de desembre

Trobar una llar o un nou projecte al Gaià és una aposta de futur de molts, que busquen poder gaudir de la natura sense perdre la connexió amb el teixit urbà

27 noviembre 2018 11:58 | Actualizado a 06 diciembre 2018 16:58
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El pont de desembre està a tocar i molts tarragonins l’aprofiten per desconnectar de la vida diària, visitar zones més rurals, allunyades de l’enrenou de la ciutat i que permetin respirar profundament envoltats només dels sons de la natura. La zona del Gaià és una destinació ideal per als qui vulguin el millor de les poblacions petites, envoltades d’accidents naturals, però amb nuclis urbans més poblats ben a prop.

El Gaià, per exemple, és l’arrel de la zona dels Muntanyans, un espai natural a prop de Torredembarra i Creixell, que compta amb aiguamolls amb flora i fauna autòctons i dunes de sorra naturals i maresmes pràcticament desaparegudes arreu de la costa catalana. També és una opció seguir la ruta dels castells del Gaià que, de fet, conformen al costat de la llera del riu la concentració més gran de castells medievals del territori català. Recorren diferents poblacions, com ara Altafulla, Tamarit, el Catllar, Montferri i Aiguamúrcia, i són història viva del passat del país.

Així doncs, el pont de desembre hauria de ser l’oportunitat ideal per visitar el territori a la desembocadura del Gaià. L’allotjament, per a aquells que vulguin quedar-s’hi a llarg termini, tampoc no hauria de ser un problema. El territori disposa de diverses opcions per a totes les necessitats i preferències. 

La zona del Gaià enamora, i no són pocs els qui aposten per convertir-la en la seva primera o segona residència, i així gaudir de tot el que ofereix el territori sense cap impediment. Engel Voelkers ofereix, en aquest sentit, diverses opcions en venda.

Per als qui escullin la zona de Torredembarra, per així gaudir de l’espectacle natural dels Muntanyans, la Casa Bigas Luna ofereix totes les comoditats possibles d’una casa rural rehabilitada. Està situada a la Riera de Gaià, just al costat de la reserva natural i a prop de nuclis urbans petits i grans. A mesura que ens endinsem a l’interior, continua la bellesa dels paisatges i les propostes d’allotjament. Vilardida i Salomó també disposen de dues propostes. A Salomó, una preciosa casa de nova construcció al cor de la natura s’aixeca majestuosa, amb grans finestrals i acabada de reformar. A Vilardida la proposta és lleugerament diferent. Està a la venda un hotel rural amb 9 habitacions i un gran espai enjardinat, per acollir tothom que busqui calma i comoditat. Totes tres es troben a la venda en aquest moment.

 

Comentarios
Multimedia Diari