Rafel Nadal signa llibres a Valls, Reus i Tarragona

És el primer acte d’aquest caire després del confinament i ho farà aquest dijous dia 28 a les llibreries Roca, Galatea, La Capona i Adserà 

26 mayo 2020 12:12 | Actualizado a 26 mayo 2020 12:48
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’escriptor gironí Rafel Nadal ha estat el primer a desconfinar-se per voluntat pròpia, en el sentit que aquest dijous dia 28 fa una ruta per la província de Tarragona per trobar-se amb els seus lectors i firmar exemplars de la seva última obra, Mar d’Estiu. Una memòria mediterrània (Editorial Univers, segell de Grup Enciclopèdia). També els més petits podran conversar amb l’autor d’El somni d’en Blai (Editorial Estella Polar. Grup62). 

Així, en el seu recorregut pel territori, Nadal visitarà la Llibreria Roca de Valls (de 12 a 13.30 hores); la Galatea de Reus (de 16 a 17.30 hores); La Capona de Tarragona (de 18 a 19 hores) i finalment L’Adserà, també de Tarragona (de 19 a 20 hores). Pels que no puguin apropar-se a la seva llibreria de proximitat, aquestes ofereixen la possibilitat de reservar-los i comprar-los via web o per telèfon i rebre'ls també signats.

Es tracta del primer acte cultural d’aquest caire a la província des que va començar la pandèmia, una trobada que Nadal ja va tenir amb els seus lectors a la Llibreria 22 a Girona la setmana passada, celebrada amb totes les mesures de seguretat.

Distància prudencial amb cues al carrer si és el cas, mascaretes i salutacions amb el colze per evitar contagis de la Covid-19, en una acció que té molt a veure amb donar-li suport al sector després del tancament de portes obligatori. 

«He decidit donar un cop de mà encara que els llibreters estan més tranquils ara perquè veuen que aquests primers dies la gent ha respost molt bé», comenta el periodista i autor de títols com ara Els mandarins (2011), un llibre de retrats sobre el poder; Quan érem feliços (Premi Josep Pla, 2012), una obra de referència de la literatura de la memòria, i Quan en dèiem xampany (2013), sobre una saga familiar a cavall de Catalunya i la Xampanya francesa. També La maledicció dels Palmisano (2015), que ha estat traduïda a vint-i-dues llengües, i La senyora Stendhal (2017), a cinc.

Comentarios
Multimedia Diari