Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Rècord Guinness dels alumnes de la Salle

Centenars d'alumnes participen a la iniciativa Pols Solidari, una iniciativa organitzada per la Fundació PROIDE.

Diari de Tarragona

Whatsapp
Alumnes de la Salle de Reus fent el Pols Solidari.

Alumnes de la Salle de Reus fent el Pols Solidari.

Aquest divendres 17 de novembre els patis de les escoles de La Salle a Catalunya, inclosos el de La Salle Reus, Tarragona i Torreforta, s’han omplert d’infants, joves i adults amb un mateix objectiu: participar en el Pols Solidari, sota el lema “Guanyem un pols per a la Justícia Global”.

Aquest gest simbòlic ha anat acompanyat de les donacions que han fet els alumnes per participar (mínim 1€ per alumne) que faran possible projectes educatius que la Fundació PROIDE realitza a països del Sud.

Imatge d'alumnes de la Salle Tarragona.

L’alumnat de l’escola s’ha desplaçat al pati on, a les onze en punt del matí, s’ha donat inici al Pols Solidari. Després de realitzar aquest acte simbòlic, a partir d’un xiulet inicial i final, les parelles s’han donat la mà en sentit de respecte i de reconeixement de l’esforç de l’altre.

Un altre dels objectius de l’activitat és entrar al Rècord Guinness. Tan sols un grup d’uns 100 alumnes per escola han quedat registrats per al Rècord Guinness. L’explicació té a veure amb les exigències creixents de certificació de Rècord Guinness, en funció del nombre de participants.

Alumnes de la Salle Torreforta.

De totes formes, a partir d’aquesta xifra que suggerim, el Rècord s’assolirà, superant amb escreix l’actual (1.450 persones). De fet, personal extern a cada centre ha estat l’encarregat d’omplir la documentació i certificar que s’estaven complint les bases de participació a cada escola.

Els 25 anys de PROIDE són una efemèride realment important. Són molts anys treballant per fer possible molts canvis socials a partir de l’oportunitat que ofereix l’educació i especialment l’educació de qualitat.

Temas

Comentarios

Lea También