Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Recepció als nadons nascuts o adoptats a la Canonja durant el primer trimestre

L'Ajuntament els dóna un xec de 150 euros a les famílies

Diari de Tarragona

Whatsapp
Foto de família al Castell de Masricard de la Canonja.

Foto de família al Castell de Masricard de la Canonja.

L'alcalde de la Canonja, Roc Muñoz, acompanyat del primer tinent d’alcalde, Salvador Ferré i les regidores Glòria Virgili i Marina Clavero, van oferir una recepció el dissabte 5 de maig al Castell de Masricart, a totes les famílies que es van beneficiar dels ajuts a la natalitat i a l'adopció que va posar en marxa el consistori ja fa sis anys.

Durant el primer trimestre d'enguany, una quinzena de famílies han pogut rebre els 150 euros per nen/nena nascut o adoptat. Durant la recepció, l’alcalde va manifestar que la voluntat del govern municipal és continuar amb aquests tipus d’ajuts a les famílies, al mateix temps, que continuaran amb els ajuts per la compra de llibres i material escolar i va afegir com a novetat que “la subvenció pel pagament del lloguer de pisos als joves que vam aprovar en el plenari fa uns mesos i que estarà destinada als canongins que tinguin entre 18 i 34 anys”.

Durant el seu discurs, l’alcalde va destacar que “per a l’Ajuntament i el municipi és una satisfacció donar la benvinguda als nous nascuts, als nous canongins que seran el futur del nostre poble i pels quals hem de treballar per garantir-los la millor qualitat de vida possible”.

Com ja és tradició, després del parlament de l’alcalde, totes les famílies amb els seus nadons van sortir al Pati del Castell per fer-se la fotografia de grup i poder immortalitzar aquest moment. A l’acabar es va servir un aperitiu per a tothom.

Temas

Comentarios

Lea También