Recerca d'un boletaire de 85 anys perdut als boscos de Montblanc

L'home ha estat finalment trobat pels bombers en bon estat

18 diciembre 2018 21:09 | Actualizado a 18 diciembre 2018 21:29
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Un home de 85 anys ha trucat aquest vespre de dimarts al telèfon d'emergències 112 per informar que es trobava perdut al mig del bosc a la zona de Rojals, al terme municipal de Montblanc, i que no sabia tornar on havia deixat el vehicle.

L'avís s'ha rebut a les 19.22 hores i l'afectat, veí de Vilaverd, indicava que es trobava al mig del bosc a la carretera que va cap a Rojals, on havia aparcat la seva furgoneta. També deia que li quedava poca bateria al seu telèfon mòbil

En rebre's l'avís s'han mobilitzat tres dotacions de bombers del parc d'Alcover i també de la Regió d'Emergències -a més a més de Mossos d'Esquadra i dues unitats de Protecció Civil-. Mentrestant, des de la central s'anava parlant amb ell.

El vehicle s'ha localitzat en el punt quilomètric 2 de la carretera que havia indicat l'alertant.

Finalment, a les nou del vespre, els bombers han localitzat l'home en perfecte estat a aproximadament un quilòmetre i mig d'on havia deixat la furgoneta.

La setmana passada

El passat dia 10, els bombers ja van haver d'intervenir en una altra recerca en una zona propera, a Rojalons.

Una dona anava amb el seu marit quan al voltant de les sis de la tarda es van separar, ella es va desorientar i es va perdre. En rebre's la notícia, els bombers van mobilitzar tres dotacions dels parcs d'Alcover, Montblanc i Tarragona.

Finalment, els equips d'emergència van aconseguir localitzar la dona poc després de les vuit de la tarda al fons d'un barranc. Després de rescatar-la van comprovar que es trobava en bon estat de salut .

 

Comentarios
Multimedia Diari