Reclamen una línia de bus directa entre les platges i els barris de Sant Salvador i SPiSP

Tarragona. L’estiu passat es va posar en marxa el servei directe des de Ponent i van quedar pendents altres àrees de la ciutat

26 mayo 2020 07:50 | Actualizado a 26 mayo 2020 11:26
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El grup municipal de Junts per Tarragona ha sol·licitat a l’equip de govern posar en marxa la connexió directa entre les platges i els barris de Sant Salvador i Sant Pere i Sant Pau. ‘L’estiu passat aquest servei directe es va posar en marxa des dels barris de Ponent i cal ampliar-lo a la resta d’àrees de la ciutat’, recorda la Consellera Elvira Vidal, que destaca que s’ha detectat aquesta mancança i que ‘l’objectiu és fomentar el transport públic i poder arribar a les platges sense fer transbord’.

Accés de bicicletes als autobusos municipals

D’altra banda, perseguint la finalitat d’incentivar un transport més sostenible, el grup municipal també reclama millorar la combinació de l’ús de bicicletes i els autobusos municipals. ‘Actualment podem pujar a l’autobús bicicletes plegables, però les que no ho són continuen tenint moltes restriccions. Molts veïns i veïnes fan el primer desplaçament en bicicleta i a l’hora de tornar, si desitgen agafar l’autobús, es troben amb diverses problemàtiques per pujar amb la bici’, ha lamentat Vidal.

En aquest sentit, la Consellera de Junts per Tarragona sol·licita que l’Empresa Municipal de Transports (EMT) sigui menys restrictiva a l’hora de permetre pujar bicicletes als autobusos, sempre amb les mesures de seguretat adequades, i proposa ‘incorporar suports específics a l’exterior de diversos busos municipals per ampliar aquest servei’. ‘Hi ha moltes ciutats on podem veure els autobusos municipals amb aquests espais habilitats per a bicicletes’, ha assenyalat Vidal.

Comentarios
Multimedia Diari