Red Bull intenta seduir Tarragona perquè sigui seu de la seva competició aèrea

L'alcalde Josep Fèlix Ballesteros s'ha reunit aquest matí amb el director general, l'austriac Erich Wolf.

29 noviembre 2017 13:03 | Actualizado a 29 noviembre 2017 13:13
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, s’ha reunit aquest matí amb el director general de Red Bull Race Air, l’austríac Erich Wolf; i el seu director financer, Raphael Schallmeiner.

Durant la reunió, a la que també han assistit en representació del consistori tarragoní el tinent d’alcalde Javier Villamayor i el regidor de Ciutadans, Ruben Viñuales, han presentat oficialment i per primera vegada els detalls de la competició aèria i han argumentat els motius pels quals tenen interès a venir a Tarragona.

A partir d’ara, l’Ajuntament de Tarragona estudiarà la viabilitat d’aquest projecte i la conveniència que vingui a la ciutat.

Què és la Red Bull Race Air?

Disputada des de 2003, estem davant la disciplina esportiva més rellevants del món de la competició aèria. La Red Bull Air Race està reconeguda per la Federació Aeronàutica Internacional (FAI) com una competició oficial que compta amb dues categories: La Challenger i la Master Class.

La idea és senzilla, un avió de vol acrobàtic realitza un traçat a través i al voltant d'una sèrie de pilones inflables amb l'objectiu de fer el millor temps possible a una distància de sol entre 15 i 25 metres del sòl. Per a això fa falta pilotar ràpid, però també un domini altíssim de la màquina per realitzar girs molt tancats a una velocitat de més de 300 km/h.

Comentarios
Multimedia Diari