Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Más de Tarragona

Renfe ofereix 230.000 places i un 35% de dexcompte en els trens de Rodalies pel Tarraco Viva

Per facilitar l´arribada de visitants a la ciutat, Renfe ha posat en marxa una campanya promocional

Whatsapp
FOTO: LLUÍS MILIÁN

FOTO: LLUÍS MILIÁN

Durant el mes de maig, Renfe col·labora amb el Patronat de Turisme de l’Ajuntament de Tarragona a la celebració del festival Tarraco Viva. Entre el 15 i el 29 de maig, Rodalies de Catalunya ofereix un total de 230.000 places als serveis entre Barcelona i Tarragona.

Amb motiu d’aquesta col·laboració i per facilitar l’arribada de visitants a la ciutat, Renfe ha posat en marxa una campanya promocional amb un descompte especial del 35% en tots el trens a Tarragona i Camp de Tarragona, presentant en el moment de la compra del bitllet i durant el viatge, l’autorització de descompte que facilita el Patronat.

Freqüències de 30 minuts

Per arribar a Tarragona i poder gaudir de la celebració del festival Tarraco Viva, els clients disposen dels serveis de rodalia de Camp de Tarragona de les línies RT1 (Tarragona – Reus), RT2 (L’Arboç – L’Hospitalet de l’Infant), així com dels serveis regionals de les línies R14 (Barcelona – Lleida per Tarragona), R15 (Barcelona – Reus) i R16 (Barcelona – Tortosa), amb freqüències de 30 minuts.

A més, per arribar a Tarragona, Renfe també ofereix connexions amb els serveis AVE, Avant i Llarga Distància fins a l’estació de Camp de Tarragona. D’aquesta manera, entre el 14 i el 31 de maig, els viatgers poden desplaçar-se des de Saragossa a partir de 21,45 euros i des de Madrid per 30,75 euros, amb un temps de viatge de 53 minuts i de 2 hores 4 minuts, respectivament.

Des de Barcelona, l’oferta de Renfe per arribar a Tarragona es completa amb els serveis AVE i Avant. Diàriament, 11 trens AVE i 7 Avant connecten la ciutat de Tarragona amb Barcelona en 31 minuts i, amb Lleida, en un temps de viatge de 24 minuts.

Tota la informació sobre horaris i itineraris es poden consultar a renfe.com i a rodaliesdecatalunya.cat així com a través dels horaris d’informació i atenció al client 902 320 320 i al telèfon d’informació de Rodalies 900 41 00 41.

Temas

  • TARRAGONA

Comentarios

Lea También