Más de Tarragona

Repsol fa un simulacre aquesta tarda

S'activaran les sirenes de la planta

Redacció

Whatsapp
Repsol fa un simulacre aquesta tarda

Repsol fa un simulacre aquesta tarda

Repsol realitza avui un simulacre d’emergència general a la refineria. El simulacre, que activarà les sirenes del complex, s’iniciarà a les 15.00 hores i finalitzarà a les 16.45 h.

Per a la companyia, els simulacres tenen diversos objectius: entrenar les persones més directament involucrades en les tasques de seguretat i en la lluita contra incendis; recordar al personal les seves tasques, funcions i accions en un cas d’emergència; revisar i comprovar els plans de seguretat i processos establerts; revisar les actuacions i coordinació dels grups i revisar el funcionament dels sistemes d’emergències.

Imatge de la factoria de Repsol en el complex petroquímic.

Els simulacres d’emergència a Repsol formen part de les pràctiques establertes de forma permanent, per tal de mantenir la seguretat de les persones i de les instal·lacions. Es realitzen en els establiments industrials per comprovar l’eficiència de tots els dispositius i protocols d’actuació. A part del simulacre d’emergència general d’avui, al Complex Industrial de Repsol a Tarragona, s'hi duen a terme anualment, més de 200 simulacres de diferent format.

La realització d'aquest simulacre s’ha comunicat amb antelació a les administracions competents i a les entitats i col·lectius amb els que l’empresa manté canals oberts de comunicació.

Temas

  • quimica

Comentarios

Lea También