Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Repsol obrirà al segon trimestre una planta de polietilè metal·locè

La nova unitat serà la primera que produirà aquest material fora dels Estats Units

ACN

Whatsapp
Planta de Repsol a Tarragona. Foto: DT

Planta de Repsol a Tarragona. Foto: DT

Repsol inicia els treballs de construcció de la segona fase de la planta de polietilè metal·locè a Tarragona, que es preveu posar en funcionament durant el segon trimestre de l’any. Tal com es va anunciar el passat mes de maig, la nova unitat produirà un polietilè de baixa densitat amb excel·lents propietats òptiques, de brillantor i transparència, en una aposta de la companyia per la fabricació de productes amb alt valor afegit. La de Tarragona serà la primera unitat que produeixi aquest material fora dels Estats Units amb la innovadora tecnologia de Chevron Phillips Chemical. Durant aquesta intervenció, la planta de polietilè d'alta densitat (PEAD) de Tarragona romandrà temporalment parada per permetre l'execució de totes les activitats relacionades amb aquest projecte de forma segura i eficient.

El polietilè lineal de baixa densitat metal·locènica (mPELBD) que es produirà en aquesta nova unitat, posseeix excel·lents propietats òptiques, de brillantor i transparència, i mecàniques pel que fa a flexibilitat i alta resistència a la punció, esquinçat i baixes temperatures, per la qual cosa és idoni per al seu ús com a film per embalatge. Aquesta actuació ja estava prevista al Pla de Competitivitat de la Química, presentat per Repsol a mitjans de 2013

Temas

  • TARRAGONA

Comentarios

Lea También