Una jove es trenca la cama en saltar des de les roques a Tarragona

La víctima, de 14 anys, es tirà al mar des del Fortí de la Reina i va anar a parar a una zona on no hi ha un metre d’aigua degut als corrents

14 junio 2021 15:54 | Actualizado a 14 junio 2021 17:50
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Una adolescent de 14 anys ha estat rescatada avui a les roques de la platja del Miracle després de llençar-se a l’aigua des dels penya-segats. Havia caigut en una zona que pràcticament no hi ha ni un metre de profunditat. La víctima s'ha trencar la cama en impactar amb el terra. 

L’accident ha tingut lloc minuts abans de les 11 del matí quan la noia s'ha llençat a l’aigua, a la zona del Fortí de la Reina. Els corrents han arrastrat fins a aquest indret gran quantitat d’arena, per la qual cosa hi ha molt poca profunditat. Per això, l’adolescent ha tocat amb el peus a terra i s'ha trencat la cama. La víctima no podia sortir i es va refugiar en una mena de cova.

Com el personal del SEM no podia arribar fins a ella i els punts de socors de Creu Roja encara no estan operatius, Salvamento Marítimo ha posat en marxa un ampli dispositiu de rescat.

Des del Port Esportiu ha sortit la llanxa LS Calipso, mentre que voluntaris de Creu Roja han anat fins a la caseta de l’Arrabassada per agafar la moto aquàtica. També s'han mobilitzat la llanxa Salvamar Fomalhaut i l’helicòpter de Salvamento Marítimo, el rescatador del qual s'ha tirat també a l’aigua per ajudar en les tasques. Entre els cinc han pogut immobilitzar la noia i portar-la amb la moto aquàtica –com no havia ones han pogut arribar fins a les mateixes roques– fins on estava la Salvamar. Aquesta llanxa de Salvamento ha portat la persona ferida fins el Club Nàutic, on una ambulància del SEM l'ha evacuat a l’Hospital Joan XXIII amb ferides «menys greus». 

Aquesta zona de penya-segats entre l’Arrabassada i el Miracle es habitual veure persones que es llancen a l’aigua tot i estar prohibit.

Comentarios
Multimedia Diari