Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Restablert el subministrament elèctric al nucli de Siurana

Un llamp va deixar sense llum i telèfon als veïns i va afectar l'església romànica 

acn

Whatsapp
Imatge de l'afectació provocada pel llamp caigut a Siurana. FOTO: CEDIDA

Imatge de l'afectació provocada pel llamp caigut a Siurana. FOTO: CEDIDA

Ja s'ha restablert el subministrament elèctric als veïns del nucli de Siurana, que pertany al municipi de Cornudella de Montsant (el Priorat), que aquest diumenge a les 9 del matí s'han quedat sense llum a causa d'un fort llamp que ha caigut sobre l'església de Santa Maria de Siurana. Segons Endesa, el servei s'ha restablert a les 15.05 hores de la tarda.

El llamp ha afectat una cinquantena d'abonats i també ha deixat la població sense telèfon, ja que a causa de la potència de l'impacte, han quedat fosos el transformador i el quadre telefònic, que es troben en carrers del poble i no a l'església. El llamp també ha provocat desperfectes al temple i ha creat una esquerda en una paret.

Imatge dels desperfectes causats per la tempesta. foto: cedida

Les pluges que han descarregat aquest diumenge en alguns punts del territori han deixat una forta tempesta elèctrica en aquest nucli que pertany al municipi de Cornudella de Montsant. Un llamp ha caigut sobre l'església del poble, situada a l'extrem d'un cingle, i n'ha danyat l'interior. A més d'afectar els quadres elèctrics, també ha tirat a terra diversos objectes del mobiliari, ha trencat vidres i ha provocat el despreniment d'un tros de paret. El fort soroll de l'impacte ha arribat fins a Cornudella de Montsant, a vuit quilòmetres de distància, on han tremolat vidres d'habitatges.

Temas

  • Priorat
  • Siurana
  • Cornudella de Montsant

Comentarios

Lea También