Restablert el subministrament elèctric al nucli de Siurana

Un llamp va deixar sense llum i telèfon als veïns i va afectar l'església romànica 

30 abril 2018 07:13 | Actualizado a 30 abril 2018 07:19
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Ja s'ha restablert el subministrament elèctric als veïns del nucli de Siurana, que pertany al municipi de Cornudella de Montsant (el Priorat), que aquest diumenge a les 9 del matí s'han quedat sense llum a causa d'un fort llamp que ha caigut sobre l'església de Santa Maria de Siurana. Segons Endesa, el servei s'ha restablert a les 15.05 hores de la tarda.

El llamp ha afectat una cinquantena d'abonats i també ha deixat la població sense telèfon, ja que a causa de la potència de l'impacte, han quedat fosos el transformador i el quadre telefònic, que es troben en carrers del poble i no a l'església. El llamp també ha provocat desperfectes al temple i ha creat una esquerda en una paret.

 

Les pluges que han descarregat aquest diumenge en alguns punts del territori han deixat una forta tempesta elèctrica en aquest nucli que pertany al municipi de Cornudella de Montsant. Un llamp ha caigut sobre l'església del poble, situada a l'extrem d'un cingle, i n'ha danyat l'interior. A més d'afectar els quadres elèctrics, també ha tirat a terra diversos objectes del mobiliari, ha trencat vidres i ha provocat el despreniment d'un tros de paret. El fort soroll de l'impacte ha arribat fins a Cornudella de Montsant, a vuit quilòmetres de distància, on han tremolat vidres d'habitatges.

Comentarios
Multimedia Diari