Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Retards en quatre línies de Regionals per una avaria en un tren de mercaderies

Les incidències ja estan resoltes però els combois encara acumulen demores

ACN

Whatsapp
Foto d'arxiu de l'estació de Torredembarra

Foto d'arxiu de l'estació de Torredembarra

Una avaria en el sistema de senyalització entre Mollet Sant Fost i Montmeló i una altra en un tren de mercaderies entre Torredembarra i Sant Vicenç de Calders, ambdues ja resoltes, han complicat la circulació ferroviària aquest divendres al matí en algunes línies de Rodalies i Regionals.

Així, la línia de Rodalies R2 i l'R11 de Regionals han sumat retards d'uns vint minuts com a conseqüència de l'avaria en el sistema de senyalització entre Mollet Sant Fost i Montmeló, segons ha informat Renfe. La incidència, que ha afectat els dos sentits de la circulació, ha començat poc abans de dos quarts de vuit del matí i s'ha allargat fins a tres quarts de vuit del matí.

Per altra banda, s'han registrat demores superiors al quart d'hora a les línies R14, R15 i R16 i també a l'RT1 per l'avaria en tren de mercaderies entre Torredembarra i Sant Vicenç de Calders. La incidència ha començat a un quart i mig de set del matí i s'ha allargat fins passades les vuit del matí. La circulació en aquest tram es fa per via única, per la qual cosa els trens poden romandre detinguts més temps de l'habitual i veure incrementat el seu temps de recorregut a mesura que s'apropin al punt afectat. 

Temas

Comentarios

Lea También