Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Retencións a la N-240 a Valls per un camió volcat

El tràiler, carregat d'arena, està fora de la via pero el trasvàs de càrrega és el que provoca cues de fins a mig quilòmetre.

Jordi Cabré

Whatsapp
Mossos està regulant el trànsit. Bombers no han actuat i el SEM tampoc.

Mossos està regulant el trànsit. Bombers no han actuat i el SEM tampoc.

Un camió banyera ple d'arena ha volcat aquest matí abans de les 10 a la carretera N-240, al terme municipal de Valls. La incidència que té el Servei Català de Trànsit és al quilòmetre 24,5.

Sembla que el vehicle ha sortit de la via i el desnivell amb el voral podria haver causat l'accident.

El conductor ha avisat a Mossos i a l'empresa titular del vehicle per demanar un altre camió i fer el traspàs de la càrrega. Per aquest motiu, els agents de la Policia Autonòmica estan regulant el pas en aquest punt quilomètric mentres els metres cúbics d'arena es passen a la banyera de l'altre camió.

Una excavadora està trasvassant l'arena del camió accidentat a un altre.

En un principi no hi hagut ferits i s'està estudiant com ha pogut volcar laterlament el vehicle pesat. Una de les hipòtesis és que el conductor hagi perdut el control i les rodes hagin sortit de la carretera. El desnivell amb el voral ha pogut acabar vencent el vehicle per quedar de costat fora de la carretera.

El pas alternatiu a la N-240 ha començat a les 10.45 hores, ha informat el Servei Català de Trànsit.

Temas

Comentarios

Lea También