Revenda il·legal d'entrades per al Concurs de Castells

S'han esgotat en menys de dues hores les entrades per la final 

31 julio 2018 15:36 | Actualizado a 31 julio 2018 15:54
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Les entrades per la final del XXVII Concurs de Castells 2018 s'han esgotat en menys de dues hores. A partir de les 10.00 hores s'han fet públics a través de les xarxes socials els enllaços de les pàgines web per accedir a la venda d'entrades, des d'on es podia realitzar la compra de fins a un màxim de quatre entrades per persona.

De fet, unes hores després d'esgotar-se, a 'Milanuncios.com' hi ha qui s'ha afanyat a revendre-les. Concretament, en 'l'oferta' publicada es per a quatre entrades de segon pis i quatre de graderia per 35 i 40 euros o les vuit per 260 euros. Es tracta d'una publicacó que ha corregut com la pòlvora per les xarxes socials i que ja ha estat esborrada.

El preu de les entrades de la jornada de dissabte és de cinc euros, i el de diumenge, 14 euros a les grades i 10 en el segon pis. El Concurset, que tindrà lloc el 20 de setembre a Torredembarra, serà gratuït. El certamen comptarà amb la participació d'un total de 42 colles castelleres, com en les últimes dues edicions, que es classificaran en cadascuna de les jornades en funció de la seva posició en el Rànquing Estrella, que es tancarà el proper 31 d'agost i que recull les cinc millors actuacions de cada formació durant l'últim any.

Una de les principals novetats és la incorporació d'una penalització per als enfonsaments, normativa pensada per als castells de folre i manilles. Les dues bases d'aquest tipus d'estructures s'enfonsen en algunes celebracions, un cop descarregat el castell, fet que pot provocar lesions innecessàries en membres de la pinya. En aquesta mateixa línia, s'elimina la penalització pels peus desmuntats que es van incorporar en l'última edició del Concurs, ja que l'organització considera que anava en contra de la seguretat dels castells.

L'altre canvi fa referència a la puntuació de només un castell carregat, obligant a les colles a descarregar com a mínim dos castells per poder completar una actuació amb tres estructures. Finalment, la taula de puntuació també incorpora tres estructures inèdites que no ha completat encara cap formació: el 9 de 9 amb folre, el 2 de 10 amb folre, manilles i puntals, i el 4 de 10 sense manilles.

Comentarios
Multimedia Diari