Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Tarragona Música

Ritme en una capsa

La Capsa de Música participa en les Festes amb una triple proposta musical, amb bandes emergents, els finalistes de l’última edició del concurs DO TGN i una important aposta de jazz

Alba Nebot

Whatsapp
Zien Años és un dels grups tarragonins més consolidats.

Zien Años és un dels grups tarragonins més consolidats.

Els músics de Tarragona no es volen perdre les Festes de Santa Tecla, una oportunitat per fer ballar la ciutat i donar a conèixer la qualitat dels grups de quilòmetre zero. Així, la Capsa de Música presenta una triple proposta de nits intenses amb un cartell amb el bo i millor de les comarques tarragonines i grups emergents catalans. Per començar, la semifinal del concurs Sona9, en la 17a edició d’aquest certamen català que vol detectar les millors veus que acaben d’entrar al panorama musical.

The Larvarians recorden els grans grups del rock anglès.

El convidat especial serà Mostassa, el grup vallenc que va guanyar l’última edició del DO TGN i que aprofita l’avinentesa per presentar El que vam ser, el seu primer disc. El Sona9 és un trampolí per als músics que acaben de començar la seva carrera musical, una empenta per arribar a més públic i més oportunitats perquè se’ls reconegui. De fet, d’aquest certamen han sorgit noms tan coneguts com Els Amics de les Arts, La Iaia o The Mamzelles.

Et-Co* té un estil propi, que es podria definir com ‘World Music’.

Per reconèixer el talent dels grups del DO TGN, l’endemà els cinc finalistes de l’última edició pujaran a l’escenari per oferir un concert amb una gran quantitat de gèneres, per complaure tot el públic de Tarragona.Els primers seran The Larvarians, un grup de folk i rock, amb arrels als clàssics del rock anglès. Els seguirà Et-Co*, un grup més madur, que ha aconseguit realitzar el seu segon àlbum, PRIMe, gràcies a una campanya de Verkami.

Virgili & The Rivals, una aposta pel folk més melòdic.

Després de la música tribal i explorativa arriba el torn d’un dels grups de rock més consolidats que ha sorgit de les terres de Tarragona. Zien Años té uns fans fidels, que els dóna suport allí on actuïn i gràcies als quals van guanyar el premi del públic del concurs. Virgili & the Rivals també pujaran a l’escenari amb una proposta més melòdica i dolça que s’ha transformat amb els anys però manté l’essència folk. Per tancar, la nit farà un canvi radical, amb una proposta de punk de la mà dels Obstacle, grup del Vendrell que acomiadarà la Capsa amb tot el ritme possible.

Obstacle són l’aposta més punk entre els finalistes del DO TGN.

L’última aposta compta amb la col·laboració del cicle barceloní ‘L’Hora del Jazz, Memorial Tete Montoliu’. L’artista convidada per a l’ocasió és Giulia Valle, contrabaixista i compositora de jazz de talent desbordant que lidera el grup Giulia Valle Trio, el qual estrena nou disc gravat en directe a San Francisco, i el grup Libera.

Temas

Comentarios

Lea También