Roba un maletí d'una furgoneta després de sortir dels jutjats pel mateix delicte

El detingut havia passat a disposició judicial dissabte per un robatori en força d'un cotxe a Tarragona. Després de declarar va tornar a cometre un altre delicte, en aquest cas un furt.

18 julio 2017 12:39 | Actualizado a 13 noviembre 2017 18:41
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Mossos d’Esquadra de la comissaria de Tarragona van detenir aquest divendres un home de 41 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Tarragona, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força a interior de vehicle. Diumenge, els Mossos el van tornar a denunciar per un furt lleu a interior de vehicle.

La matinada de dijous a divendres, els mossos van rebre l’avís d’un ciutadà que estava veient com un home caminava pel carrer Vidal i Barraquer de Tarragona i manipulava les portes de diversos vehicles estacionats.

Ràpidament, una patrulla va arribar al lloc i va localitzar un home que coincidia amb la descripció del sospitós. Els mossos van escorcollar-lo i li van trobar a sobre diversos aparells electrònics que no eren de la seva propietat.

Llavors, els agents van fer recerca per la zona i van trobar un turisme amb la porta del copilot forçada i l’interior del cotxe tot regirat. A més, sota el seient van localitzar un tornavís.

Els agents van contactar amb el propietari del vehicle i aquest els va confirmar que els aparells electrònics que portava el detingut els tenia a l’interior del cotxe.

El detingut, amb tres antecedents policials per quatre robatoris amb força a interior de vehicle, va passar a disposició judicial aquest dissabte i va quedar en llibertat amb càrrecs després de declarar davant del jutge de guàrdia.

L’endemà d’haver quedat en llibertat, una patrulla va tornar a enxampar l’home després de cometre un furt lleu a interior d’un vehicle a la mateixa ciutat.

Una patrulla que feia prevenció per Tarragona va observar com un individu mirava a l’interior d’uns vehicles estacionats al carrer Castellarnau. Els agents van veure com l’home, en detectar la presència policial, amagava un maletí negre al costat de l’entrada d’un pàrquing.

Tot seguit, els mossos es van dirigir cap a l’home i van comprovar que es tractava d’una persona coneguda per la policia pels seus antecedents de robatoris a interior de vehicle. Els mossos també van trobar ràpidament el maletí que havia intentat amagar.

Tot i que va negar en un primer moment que hagués robat el maletí, va acabar reconeixent que l’havia agafat de l’interior d’una furgoneta que havia trobat oberta al carrer Pare Palau.

Els agents van comprovar que el vehicle no presentava cap tipus de forçament i, per aquest motiu, van denunciar-lo com a presumpte autor d’un delicte lleu de furt a interior de vehicle.

Cal dir que totes dues intervencions policials s’emmarquen dins la campanya d'estiu conjunta dels Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana a Tarragona on, entre d’altres, s’inclouen dispositius preventius i de reacció per reduir els robatoris a interior de vehicles.

Comentarios
Multimedia Diari