Más de Tarragona

Roc Muñoz amplia els regidors a la Canonja

Tenen assegurada la continuïtat els alcaldes de Renau, Salomó, Vespella, la Secuita, la Pobla de Montornès, la Riera de Gaià, Salomó o Perafort

Àngel Juanpere

Whatsapp
Roc Muñoz es mostrava ahir de nou molt content per haver revalidat la majoria absoluta a la Canonja. Foto: DT

Roc Muñoz es mostrava ahir de nou molt content per haver revalidat la majoria absoluta a la Canonja. Foto: DT

El 2011, el socialista Roc Muñoz amb el municipi ja independent de la Canonja, no tingué cap problema per seguir a l’alcaldia amb nou regidors. Ahir va revalidar l’èxit i, fins i tot, l’amplià amb un regidor més. Amb deu li permetrà governar encara amb més tranquil·litat, tenint en compte el daltabaix de CiU que, de tres regidors, passa a només un; els populars segueixen amb un i irromp la CUP amb un altre.

On poden haver-hi canvis és a Vilallonga del Camp. Els dos partits que governaven amb coalició –CiU i PP– ja no tenen majoria. Segueixen amb cinc regidors, però ara l’oposició en té sis –abans quatre– ja que el municipi ha guanyat dos regidors. El republicà Ignasi Valera té punts per ser el nou alcalde. Al Catllar, CiU i PSC podrien revalidar l’acord per una alcaldia compartida.

A la Nou de Gaià hi haurà canvi d’alcalde. Seguirà governant CiU, que ha tret cinc regidors, però el lloc que ocupava Jordi Cañellas serà ara per al seu successor, Abel Martí, mentre que ERC ha obtingut dos regidors.

A la Secuita, el republicà Eudald Roca seguirà quatre anys d’alcalde amb majoria absoluta amb vuit regidors –el 20011 en va obtenir set i el 2007, sis–, davant de l’únic de CiU. A la Pobla de Montornès també seguirà Josep Maria Santamaria.

La incombustible Rosa M. Parés (CiU) no tindrà cap problema per repetir a Renau amb majoria absoluta, a l’igual que Jaume Casas a la Riera de Gaià. A Salomó, Antoni Virgili continuarà governant amb els set regidors del consistori. També pocs canvis a Vespella de Gaià, on Daniel Cid tindrà majoria absoluta amb cinc regidors, a l’igual que Joan Martí Pla a Perafort.

Temas

  • Municipals 2015

Comentarios

Lea También