Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Roger Caparó exposa al Museu d'Art Modern de Tarragona

L'artista riudomenc és el guanyador del 38è Premi Julio Antonio d'Escultura de la Biennal 2017 de la Diputació

Diari de Tarragona

Whatsapp

El guanyador del 38è Premi Julio Antonio d'Escultura de la Biennal d'Art 2017 de la Diputació de Tarragona, el riudomenc Roger Caparó, exposa part de la seva obra aquests dies al Museu d'Art Modern de la Diputació de Tarragona (MAMT).

El vicepresident de la Diputació i alcalde de Riudoms, Josep M. Cruset, ha estat l'encarregat d'inaugurar aquest dimarts a la tarda la mostra 'Clots', que es podrà visitar fins al 10 de juny.

El vicepresident de la ,Diputació Josep M. Cruset, va inaugurar la mostra.

L'exposició 'Clots' ofereix una visió àmplia del treball recent de Roger Caparó. Gairebé una desena d'obres conformen la mostra, la majoria d'elles instal·lacions.

Pedres, argila, arrels d'arbres o fusta són alguns dels materials procedents de la terra que ha utilitzat Caparó per donar forma a les seves creacions. Precisament, l'artista troba en la terra del Camp de Tarragona el motiu central que inspira les seves obres i la força matriu per reflexionar sobre la identitat pròpia i col·lectiva.

Les creacions de Caparó observen el territori com un entorn de fortes arrels agràries que l'autor enllaça amb la producció artística i cultural

Un visitant a l'exposició.

L'acte d'inauguració de la mostra també ha comptat amb la presència de la directora del MAMT, Rosa Ricomà; la comissària de l'exposició, Assumpta Rosés, i l'artista, Roger Caparó, guanyador del Premi Julio Antonio d'Escultura de la Biennal d'Art 2017 de la Diputació.

L'artista amb part de la seva colla de Riudoms, que el van acompanyar a la inauguració.

La Diputació de Tarragona, a través del Museu d’Art Modern, convoca els premis Tapiró de pintura i Julio Antonio d’escultura en el marc de la Biennal d’Art de la institució amb l’objectiu de fomentar la creació i la recerca en els camps de la pintura i l’escultura. Als guanyadors del certamen, a més de la dotació econòmica que reben, tenen la possibilitat d'exposar la seva obra de forma individual al MAMT.

Temas

Comentarios

Lea También