Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Rull anuncia una reunió amb el món local dimecres vinent per abordar la problemàtica de l'N-340

ACN

Whatsapp
Els alcaldes del Pacte de Berà i les Terres de l'Ebre van tallar ahir l'N-340. Foto: ACN

Els alcaldes del Pacte de Berà i les Terres de l'Ebre van tallar ahir l'N-340. Foto: ACN

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, ha anunciat una reunió dimecres vinent amb el món local per abordar la problemàtica de l’N-340. Els alcaldes del Pacte de Berà i de les Terres de l’Ebre porten temps reclamant la gratuïtat de l’AP-7 a la zona per acabar amb la congestió i l’accidentalitat a l’N-340. “Dimecres vinent tenim una reunió amb món local per abordar la problemàtica de l'N-340. Aquesta setmana ja ens hem trobat amb transportistes”, ha tuitejat Rull aquest dissabte al seu compte de Twitter. De fet, ahir divendres es va produir una nova manifestació a Roda de Berà –en plena operació sortida de les vacances d’agost- per insistir en una solució a l’N-340. Com a símbol de la mobilització, els batlles s’han agafat a una cadena de banda a banda de la via i han reclamat la gratuïtat de l’AP-7 com a mesura immediata.

Amb tot, els batlles consideren que la solució a la llarga és la prolongació de l’autovia A-7. La protesta ha rebut, un cop més, el suport de la Federació Empresarial d'Autotransport de Tarragona (FEAT), que ha programat dues caravanes de camions fent marxes lentes per l’autopista AP-7 mentre l’N-340 estava tallada a Roda de Berà. A la concentració hi han participat unes 200 persones.

Temas

  • TARRAGONA

Comentarios

Lea También