Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Santa Coloma de Queralt comptarà amb un punt de recàrrega de vehicles elèctrics

JOAN BORONAT

Whatsapp
Imatge actual del poble de Santa Coloma de Queralt. FOTO: DT

Imatge actual del poble de Santa Coloma de Queralt. FOTO: DT

Es preveu que a finals del mes de juny quedi instal·lat un punt de recàrrega de cotxes elèctrics, el primer que disposarà Santa Coloma de Queralt.

El cost de l’aparell serà subvencionat íntegrament i facilitat per l’Associació Catalana de Municipis. Amb tot, l’alcalde de Santa Coloma, Ramon Mullerat, ha manifestat que s’està a l’espera «que es normalitzi la falta de subministraments que ha provocat la situació actual de la crisi del coronavirus», un fet que pot haver generat certa demora. D’aquesta manera Santa Coloma figurarà en el mapa de municipis equipats amb estació de recàrrega elèctrica per a l’automoció, i donarà servei també als colomins que, segons es té constància, ja han fet encàrrecs per a l’adquisició de vehicles de funcionament elèctric.

L’estació podrà donar servei a dos vehicles simultàniament i quedarà instal·lada a l’entrada de la vila, concretament a la rotonda de la carretera de Montblanc, just al costat dels locals de la Guàrdia Municipal. Segons l’alcalde de Santa Coloma de Queralt, Ramon Mullerat, en un principi s’ha previst que el servei de recàrrega sigui gratuïta, però no es descarta que més endavant calgui fer pagament a través d’una app del telèfon mòbil.

Temas

Comentarios

Lea También