Santa Tecla a la vora del mar

Els restaurants i terrasses de Port Tarraco estan preparats perquè gaudeixis de les festes de Santa Tecla en un espai segur i amb gran varietat de propostes gastronòmiques

15 septiembre 2020 09:10 | Actualizado a 18 septiembre 2020 12:49
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Sortir i gaudir d'un bon àpat és sempre un moment especial i enguany aquesta experiència es multiplica. Port Tarraco compta amb grans espais oberts i unes vistes immillorables de la ciutat. Un espai segur i còmode per prendre un refresc o gaudir d’un àpat al costat del mar.

Els establiments respecten totes les normes d’higiene i seguretat complint amb totes les mesures necessàries per tal de que els clients puguin gaudir d’unes festes de Santa Tecla en un espai obert i sense aglomeracions.

Alguns restaurants també han apostat per oferir servei a domicili o recollida en el seu propi establiment.

Els més petits podran jugar al parc infantil en una zona sense tràfic, els que ho prefereixin podran passejar per els molls o veure la espectacular posta de sol des de una de les terrasses de la marina.

Tanmateix Port Tarraco ofereix una hora gratuïta d’aparcament per poder accedir de manera ràpida i còmode sense preocupar-se de buscar aparcament.

Per més informació visiti www.porttarraco.com o a través del correu info@porttarraco.com

Comentarios
Multimedia Diari