Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Santa Tecla ja té el barrilet i l'ampolla de Chartreuse 2015

Un any més la destil·leria Chartreuse ha preparat unes ampolles especials, 1.800 de groc i 600 de verd; juntament amb 14.000 barrilets que han estat dissenyats per Edu Polo

Redacció

Whatsapp
Foto: Cedida

Foto: Cedida

Aquest matí l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha assistit a la roda de premsa de presentació del barrilet i l’ampolla de Chartreuse d’enguany, tots dos amb la imatge del Drac de Sant Roc i un detall de l’Àliga amb motiu també del seu 30è aniversari –a l’ampolla-; i ho ha fet juntament amb la representant de Chartreuse Difusion, Marianne Waffelaert i la consellera de Festes, Begoña Floria.

Un any més la destil·leria Chartreuse ha preparat unes ampolles especials, 1.800 de groc i 600 de verd; juntament amb 14.000 barrilets que han estat dissenyats per Edu Polo; que es podran trobar a les bodegues i bars habituals, respectivament. Així mateix, i com a novetat, la responsable de Chartreuse Difusion ha destacat que enguany els establiments que així ho vulguin es podran comprometre amb la venda d’aquesta beguda amb un distintiu de qualitat.

Durant els dies de festa, Chartreuse també col·labora en diferents actes destacats com són el postre de les festes –amb Raffa Gelatti i Pastisseria Palau-, el Gelat de les Festes –amb Raffa Gelatti-, “la mamadeta al carrer” organitzada per l’Associació de bars de la plaça del Fòrum i el tradicional Cafè, Copa i Puro de la Plaça del Rei, entre d’altres.

Pel que fa al barrilet, el jove dissenyador tarragoní Edu Polo, ha proposat una adaptació del logotip del 30è aniversari del Drac de Sant Roc. En aquest sentit la figura del Drac s'entrelliga amb dos Barrilets dels quals en surt un raig de Mamadeta, que junt amb les espurnes donen un aspecte explosiu a la composició. Pel darrere hi apareix el lema de "la Beguda de les Festes" coronat per un escut de Tarragona.

Temas

  • TARRAGONA

Comentarios

Lea También