Sarral beneirà la creu del Muntet de Blat després d'una caminada

La creu que el Grup Excursionista va instal·lar el novembre serà beneïda per l'arquebisbe, Jaume Pujol i Balcells

19 mayo 2017 23:02 | Actualizado a 22 mayo 2017 21:23
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’emblemàtica creu que el Grup Excursionista va instal·lar al Muntet de Blat serà beneïda per l’arquebisbe de Tarragona, juntament amb el Rector de la parròquia sarralenca Adam Safianczuk, el proper 2 de maig. El Muntet de Blat és un turó de 684 metres que presideix el Barranc del Salt, l’Obac del Coix i l’avenc conegut com a carrer dels Cavallers i forma part d’una de les rutes de senderisme més atractives que darrerament s’han senyalitzat al terme de Sarral, la Ruta del Cogulló.

La creu, d’altra banda, de més de tres metres d’altura i un pes de 67 quilos, va ser dissenyada pel ferrer sarralenc Josep M. Freixas i està ornamentada en la seva intersecció per un original pessebre. Centenars d’excursionistes s’han atansat ja a aquest indret per gaudir del paisatge impressionant i deixar la seva signatura en la llibreta que el Grup va dipositar en una caixeta al pal mateix de la creu.

La benedicció de la creu culminarà una caminada popular de 9,5 quilòmetres pel camí de la Coma i del Salt: sortida a 8.15 h, esmorzar al peu del Muntet de Blat, benedicció de la creu a les 11.00 h, retorn a Sarral a la una del migdia, visita a l’ermita dels Sants Metges i dinar de germanor a la sala recreativa municipal. Els interessats a participar en aquest esdeveniment, poden fer la inscripció a l’ajuntament fins al 28 d’abril.

Comentarios
Multimedia Diari