Sarral construirà una nova piscina petita, zona de bar i vestidors

Les obres de rehabilitació encara no han començat, però es preveu que estiguin finalitzadesal mes de juny

19 mayo 2017 20:31 | Actualizado a 22 mayo 2017 07:54
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

A partir del mes de juny, Sarral comptarà amb una nova piscina petita i un nou edifici que acollirà zona de bar i vestidors. L’objectiu és solucionar els problemes de deficiència actuals d’aquest recinte, construït durant els anys 70, i d’aquesta manera, poder oferir un millor servei a la ciutadania. Les obres, que l’Ajuntament assegura que començaran de forma immediata, es preveu que estiguin finalitzades de cara a mitjan juny, abans de Sant Joan.

Els treballs es realitzaran per un import de 403.302,65 euros per part de l’empresa GICSA, l’encarregada de l’ampliació del Parc Aquàtic ‘Costa Caribe’ de Port Aventura l’any 2012.

En uns terrenys annexos

L’actual piscina infantil serà clausurada i el nou equipament s’instal·larà en un solar annex, situat just al costat del camp de futbol de l’escola, sense tenir afectacions a edificis veïns.

Serà també en aquesta zona que es construirà un edifici que acollirà els vestidors i el bar que, a més a més, actuarà com a control d’accessos al recinte. És per aquest motiu que l’entrada a les instal·lacions canviarà d’ubicació. Així, si actualment s’entra al recinte pel carrer del Nord, a partir d’aquest estiu es farà a través dels carrers Tarragona i Patufet.

D’altra banda, l’edifici que fins ara ha acollit els vestidors serà adaptat a cambra depuradora, on s’ubicaran els equips de depuració de la piscina nova petita i també un magatzem de material esportiu.

Inicialment, també es volia incloure en el projecte la nova depuració de la piscina gran, que actualment presenta múltiples deficiències i un cost elevat de manteniment. Des del consistori, però, es destaca que «per qüestions de pressupost», aquesta obra es recollirà en un altre projecte executiu. De moment, es deixarà l’espai suficient per la seva futura instal·lació.

Amb aquests treballs de rehabilitació, el recinte de la piscina municipal de Sarral donarà solució als seus problemes de deficiència. En aquest sentit, des de la seva construcció, ara fa 40 anys, pràcticament no s’havien realitzat millores.

La piscina gran, sí que va ser remodelada fa uns anys, però la resta d’instal·lacions, en canvi, únicament havien rebut «un mínim manteniment», s’assenyala a la memòria del projecte, on també s’assegura que l’estat dels actuals vestidors i de la piscina petita és «deficient», sense complir «cap mena de normativa» a més a més de no reunir «les mínimes condicions d’ús».

Comentarios
Multimedia Diari