Seasons Circus, Mag Lari i Quartet Mèlt, al Convent de les Arts d'Alcover

La temporada de tardor començarà el pròxim 6 d’octubre i s’allargarà fins al 27 de desembre. Una de les novetats és que els veïns i veïnes del municipi podran participar en el procés creatiu de dos espectacles

17 septiembre 2019 16:50 | Actualizado a 17 septiembre 2019 17:59
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Música, teatre, dansa i circ per a grans i petits. Aquesta és l’oferta d’aquesta temporada de tardor al Convent de les Arts d’Alcover. Tindrà lloc del proper 6 d’octubre al 27 de desembre i els espectacles en creació tindran un paper destacat.

La programació s’inicia amb el teatre d’objectes de la Cia. Ponten Pié que arriben amb Loo, un espectacle pensat per a un públic entre 2 i 5 anys, on poder experimentar la proximitat del teatre i les sensacions d’una forma especial.Una visió de la seva dura tasca d’empènyer les dunes del desert i devastar les zones humides, selves i oceans. Deixar vaixells paralitzats enmig d’un mar de sorra, fulminant per sempre més la seva possibilitat de navegar. Loo serà al Convent de les Arts el diumenge 6 d’octubre a les 11:30hores.

La Cia. Le Tendre Amour presentarà Seasons Circus, una proposta de circ contemporani que converteix l’escenari en un bulliciós mercat del segle XVI on la vida està present en tota la seva rica varietat. Sense paraules, s’expliquen històries sobre amor, passió, coratge i canvi.

Aquest espectacle estarà en residència al Convent de les Arts i tindrà lloc el dissabte 19 d’octubre a les 17h.

Una de les novetats d’aquesta edició és que es fa una crida als veïns del municipi que vulguin acollir a deu artistes a casa seva. «Aquesta experiència es veurà reflectida a l’espectacle que tindrà segell alcoverenc», va detacar ahir en roda de premsa, el coordinador del Convent de les Arts, Aleix Vallverdú. Les famílies que acullin als artistes rebran un abonament per gaudir dels espectacles de la temporada.

En el marc de la Festa Major, el Convent acollirà els dos passis de l’espectacle de màgia Una nit amb el Mag Lari amb la sopresa, l’humor i la il·lusió que caracteritza aquest reconegut il·lusionista, que aterrarà a Alcover el diumenge 20 d’octubre en doble sessió, a les 18h i 21h. Com també, les Arts en Moviment amb tres propostes de dansa pels principals indrets d’Alcover: Galápago amb Ivan Benito, Pilar de dos amb Clàudia Gómez i Raquel Viñuales i Nomadis de Humanhood, la tarda del dilluns 21 octubre, entre les 19h a 20:15h.

El mes de novembre la música serà la protagonista. Formiga & Cigale i la Principal de Tarragona, espectacle en residència al Convent de les Arts. L’estrena absoluta, dins el Festival Accents, tindrà lloc el diumenge 10 de novembre a les 7 de la tarda. Per altra banda, la música de cambra serà protagonista amb l’Orquestra de Cambra de Terrassa 48 amb De terres Víkings. Un concert ple de sons de paisatges nòrdics, amb els seus colors i llegendes, acompanyats per música arrelada a la seva tradició.Tindrà Lloc el diumenge 17 novembre 12:30h i acabara amb un vermut al claustre. El Centre Dramàtic d’Èvora de Portugal arriba amb Bonecos de Santo Aleixo, un espectacle en col·laboració amb el Festival Guant de Titelles. Els portuguesos actuaran diumenge 24 de novembre a les 18h. El desembre s’inicia amb la cançó d’autor Millor que mai del grup tarragoní Espaldamaceta. El concert, també dins l’Accents, serà diumenge 1 desembre a les 19h.

La dansa contemporània i la creació in situ es fusionen sobre l’escenari amb Las Muchas de la Cia. Mariantònia Oliver, un espectacle de petit format construït amb veïnes del poble on resideix la companyia i que proposa un «viatge» que permeti gaudir d’aquesta trobada de dones en relació amb el cos i la salut d’una manera activa i apassionada. L’espectacle es realitzarà el diumenge 15 desembre a les 19h i es crearà amb vuit dones de més de setanta anys d’Alcover i el territori. Per tancar la temporada ‘Quartet Mèlt’ oferirà el concert de Nadal el 27 de desembre.

Comentarios
Multimedia Diari