Seat col·labora en la formació dels estudiants de l’INS Pere Martell

El concessionari oficial BAYCAR de Tarragona va fer entrega d’un Seat Leon SR 2.0TDI 150CV com a material didàctic

14 noviembre 2019 12:40 | Actualizado a 15 noviembre 2019 10:53
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

En col·laboració amb la marca SEAT, el concessionari oficial BAYCAR de Tarragona va fer entrega a l’Institut Pere Martell d’un vehicle SEAT Leon SR 2.0TDI 150CV com a material didàctic per a la formació dels seus alumnes de la Família Professional de Transport i manteniment de vehicles.

L’acte d’entrega va tenir lloc el passat 30 d’octubre de 2019 a les instal·lacions que SEAT BAYCAR té a la ciutat de Tarragona. A més del vehicle, el concessionari va cedir un motor i material didàctic de la marca, amb l’objectiu que els alumnes adquireixin el coneixement tècnic basat en la tecnologia SEAT i del Grup Volkswagen, així com també, per promoure i facilitar la inserció laboral de l'alumnat de Formació Professional en el sector de l’automoció.

En aquest acte hi van participar el director de l’Institut Pere Martell, Àngel L. Miguel, el professor Roger Segarra, el Director Gerent de Baycar Servei SEAT a Tarragona, Josep M. Barberà, i el Delegat Postventa de SEAT, Xavier Codina. Tant per part de la direcció de l’Institut Pere Martell, com de la família professional de Transport i manteniment de vehicles, es reconeix i s'agraeix el compromís de l'empresa amb la formació del nostre alumnat.

Per altra banda, en aquesta mateixa trobada l’Institut Pere Martell i SEAT BAYCAR van formalitzar l’acord de col·laboració perquè els alumnes amb les matèries d’automoció, tant d’electromecànica com carrosseria, puguin fer les hores de pràctiques a l’empresa gràcies a un conveni de pràctiques en modalitat de formació dual que impulsa la Generalitat de Catalunya.

Ja fa uns anys que l’INS Pere Martell i SEAT van signar un conveni de col·laboració, d’aquesta manera l’empresa facilita material al centre per la formació dels estudiants mitjançant les empreses BAYCAR i Automoció Jobacar.

Comentarios
Multimedia Diari