Segon camió bolcat a les carreteres de Tarragona

El tràiler portava ciment i ha perdut el control a la C-14, dins el terme d'Alcover. Aquest matí una 'banyera' ha perdut la càrrega d'arena.

20 julio 2017 15:46 | Actualizado a 13 noviembre 2017 18:43
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Un camió carregat de ciment ha patit un accident poc abans de les dues de la tarda a Alcover, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. El vehicle ha bolcat al punt quilomètric 21 de la C-14.

Segons Bombers de la Generalitat, la tractora ha quedat bolcada parcialment, gràcies a un marge de terra que ha impedit que acabés de perdre l'equilibri.Per la seva part, la càrrega ha quedat bolcada i ocupant un dels dos carrils de la C-14.

L'accident s'ha conegut minuts abans de les dues de la tarda i s'han activat diverses dotacions de Bombers de la Generalitat, Mossos d'Esquadra i ambulància del SEM.

El conductor no està ferit i a partir de quarts de tres de la tarda s'ha tallat la carretera per poder treballar un camió grua. Ara, amb més de 10 quilòmetres de retencions, Mossos està fent pas alternatiu en aquest punt.

L'accident de Valls

Aquest matí, a la N-240 al seu pas per Valls, un camió ple d'arena ha bolcat al lateral de la carretera. El conductor ha sortit il·lès i no ha afectat el trànsit viari. L'accident ha succeït aquest matí abans de les 10 al quilòmetre 24,5, a l'alçada de la pedania de Fontscaldes. Sembla que el vehicle ha sortit de la via i el desnivell amb el voral podria haver causat l'accident de trànsit.

El conductor ha avisat als Mossos i a l'empresa titular del vehicle per demanar un altre camió i fer el traspàs de la càrrega d'arena.

Per aquest motiu, els agents de la Policia Autonòmica han regulat el pas fins que la incidència s'ha solventat poc abans de l'hora de dinar. El pas alternatiu a la N-240 ha començat a les 10.45 hores, ha informat el Servei Català de Trànsit.

Vinyols i els Arcs

Per altra banda, aquest migdia hi ha hagut una topada entre un cotxe i una furgoneta al quilòmetre 1.145 de la N-340. Fins a cinc dotacions de Mossos han respost a l'alerta  de trànsit.

SEM ha informat que els dos conductors implicats tenien ferides, però només un d'ells, de 24 anys, ha estat traslladat a l'hospital Sant Joan de Reus. L'altre ha rebut l'alta a la mateixa carretera. 

No hi ha hagut incidència viària ha explicat Servei Català de Trànsit.

 

Comentarios
Multimedia Diari