Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Segona fase de control de colònies de gats a Alcover

Actualment s’han esterilitzat una vintena de femelles per tal d’estabilitzar les colònies de gats i reduir-ne la proliferació

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imagen de archivo

Imagen de archivo

L’Ajuntament d’Alcover va iniciar, el passat mes de febrer, una campanya de control de les colònies de gats a la via pública. Una de les principals mesures que es va adoptar és l’esterilització de les femelles que evita la superpoblació i les baralles derivades del zel.

Actualment s’han esterilitzat una vintena de femelles per tal d’estabilitzar les colònies de gats i reduir-ne la proliferació, ja que la seva presència comporta un seguit de problemes, on la salubritat de l’entorn és la més compromesa i resulta més preocupant.

A partir d’ara, s’inicia una segona fase de la campanya que consistirà en delimitar punts d’alimentació de gats autoritzats que seran gestionats per persones voluntàries acreditades.

Temas

  • alcover
  • tarragona
  • gats

Comentarios

Lea También