Seguiment desigual de la vaga a la URV

Mentres que a la facultat de Turisme i Geografia ha sigut total, a la resta de campus ha estat desigual. 

26 octubre 2017 11:18 | Actualizado a 27 octubre 2017 09:59
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La Secretaria d'Universitats i Recerca acaba d'emetre un comunicat en relació a la vaga d'estudiants convocada a les universitats catalanes. Són dades facilitades per les universitats públiques durant la jornada de vaga convocada avui pels estudiants

Pel que fa a la incidència a la Universitat Rovira i Virgili (URV), el seguiment de la vaga ha estat total a la facultat de Turisme i Geografia, i majoritari als campus Bellisens, Sescelades i Terres de l’Ebre, així com a la seu del Vendrell.

Per la seva part, al campus Catalunya, el seguiment ha estat més baix i a la facultat de Medicina i Ciències de la Salut s’ha fet classe amb normalitat.

A la resta d'universitats, la Secretaria d’Universitats i Recerca informa que l’afectació en l’activitat acadèmica és la següent:.

Universitat de Barcelona: L’activitat docent s’ha suspès completament a les facultats de Filosofia i de Geografia i Història. També hi ha hagut cancel·lació de classes a Belles Arts, Matemàtiques i Informàtica, Educació, i Filologia. A la resta de centres, el seguiment de la vaga ha estat desigual.

Universitat Autònoma de Barcelona: A les facultats d’Economia i Empresa, Ciències Polítiques i Sociologia, Dret, Filosofia i Lletres, i Ciències de l’Educació, hi ha hagut un seguiment majoritari. En els centres restants, l’afluència d’estudiants ha estat diversa.

Universitat Politècnica de Catalunya: El seguiment de la vaga ha estat irregular. Hi ha hagut afectacions de l'activitat estudiantil en grau divers en la meitat dels centres docents, mentre que a la resta la tònica general ha estat la normalitat.

Universitat Pompeu Fabra: L’afectació de l’activitat acadèmica ha estat moderada als campus Mar i Ciutadella, i baixa al del Poblenou.

Universitat de Lleida: La incidència de la vaga ha estat molt desigual. A la facultat de Lletres hi ha hagut una aturada significativa de les classes, i un seguiment més baix a la facultat de Ciències de l'Educació i a l'Escola d'Agrònoms.

Universitat de Girona: L’activitat docent s’ha suspès completament a les facultats de Lletres i Dret. El seguiment de la convocatòria de vaga també ha estat molt alt a les facultats de Ciències Econòmiques i Empresarials, Educació i Psicologia, i Turisme. A la resta de centres, l’afectació ha estat irregular.

Comentarios
Multimedia Diari