Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Seguiment desigual de la vaga a la URV

Mentres que a la facultat de Turisme i Geografia ha sigut total, a la resta de campus ha estat desigual. 

Diari de Tarragona

Whatsapp
La vaga d'estudiants ha estat desigual a les universitats catalanes. FOTO: Lluís Milián

La vaga d'estudiants ha estat desigual a les universitats catalanes. FOTO: Lluís Milián

La Secretaria d'Universitats i Recerca acaba d'emetre un comunicat en relació a la vaga d'estudiants convocada a les universitats catalanes. Són dades facilitades per les universitats públiques durant la jornada de vaga convocada avui pels estudiants

Pel que fa a la incidència a la Universitat Rovira i Virgili (URV), el seguiment de la vaga ha estat total a la facultat de Turisme i Geografia, i majoritari als campus Bellisens, Sescelades i Terres de l’Ebre, així com a la seu del Vendrell.

Per la seva part, al campus Catalunya, el seguiment ha estat més baix i a la facultat de Medicina i Ciències de la Salut s’ha fet classe amb normalitat.

La manifestació, a Tarragona. FOTO: Ll. M

A la resta d'universitats, la Secretaria d’Universitats i Recerca informa que l’afectació en l’activitat acadèmica és la següent:.

Universitat de Barcelona: L’activitat docent s’ha suspès completament a les facultats de Filosofia i de Geografia i Història. També hi ha hagut cancel·lació de classes a Belles Arts, Matemàtiques i Informàtica, Educació, i Filologia. A la resta de centres, el seguiment de la vaga ha estat desigual.

Universitat Autònoma de Barcelona: A les facultats d’Economia i Empresa, Ciències Polítiques i Sociologia, Dret, Filosofia i Lletres, i Ciències de l’Educació, hi ha hagut un seguiment majoritari. En els centres restants, l’afluència d’estudiants ha estat diversa.

Universitat Politècnica de Catalunya: El seguiment de la vaga ha estat irregular. Hi ha hagut afectacions de l'activitat estudiantil en grau divers en la meitat dels centres docents, mentre que a la resta la tònica general ha estat la normalitat.

Universitat Pompeu Fabra: L’afectació de l’activitat acadèmica ha estat moderada als campus Mar i Ciutadella, i baixa al del Poblenou.

Universitat de Lleida: La incidència de la vaga ha estat molt desigual. A la facultat de Lletres hi ha hagut una aturada significativa de les classes, i un seguiment més baix a la facultat de Ciències de l'Educació i a l'Escola d'Agrònoms.

Universitat de Girona: L’activitat docent s’ha suspès completament a les facultats de Lletres i Dret. El seguiment de la convocatòria de vaga també ha estat molt alt a les facultats de Ciències Econòmiques i Empresarials, Educació i Psicologia, i Turisme. A la resta de centres, l’afectació ha estat irregular.

Temas

Comentarios

Lea También