S'esfondra un immoble de quatre pisos a Valls

El consistori vallenc ha reallotjat de manera immediata un veí que vivia en un dels pisos de l'edifici.

15 septiembre 2018 09:24 | Actualizado a 15 septiembre 2018 09:27
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Un immoble de quatre pisos s'ha esfondrat parcialment la matinada d'aquest dissabte al carrer Santa Marina número 11 de Valls. Segons han informat des de l'ajuntament de la capital de l'Alt Camp, una biga en mal estat de la primera planta ha estat possible la causa de la caiguda parcial del trespol.

L'incident no ha causat danys personals ni afectacions a la via pública. A més, les primeres inspeccions tècniques apunten que tampoc hauria afectat immobles veïns. Tot i això, el consistori ha reallotjat de manera immediata un veí que vivia en un dels pisos de l'edifici.

Els regidors de Barri Antic, Serveis Socials i Seguretat Ciutadana i tècnics municipals s'han desplaçat al lloc dels fets per poder atendre als veïns i analitzar l'abast de les afectacions a la casa. Està previst que aquest mateix dilluns al matí, tècnics de l'Ajuntament estudiïn amb més detall les accions a efectuar a l'edifici.

Segons han informat a l'ACN fonts dels Bombers de la Generalitat, ha estat el fals sostre del lavabo el que s'ha desplomat. Això ha fet activar dues dotacions i també s'hi ha desplaçat l'arquitecte municipal per determinar l'afectació estructural de l'edifici. 

 

Comentarios
Multimedia Diari