Set ferits en accidents de trànsit a les carreteres del Camp de Tarragona

Per sort, segons fonts mèdiques, tots ells són lleus o greus, però no perilla la vida dels implicats

19 mayo 2017 19:35 | Actualizado a 21 mayo 2017 20:38
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La pluja caiguda entre la nit i matí d’ahir dijous va provocar diverses incidències a la xarxa viària tarragonina. Bombers de la Generalitat, Mossos d’Esquadra i Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) varen tenir diverses sortides per alertes d’accidents de trànsit amb ferits.

Per sort, segons fonts mèdiques, tots ells són lleus o greus, però no perilla la vida dels implicats. Es van enviar als hospitals de Joan XXIII, Santa Tecla i Pius Hospital de Valls.

Cronològicament, el primer accident va ser a la TV-3142 (carretera de Misericòrdia), al terme de Riudoms, poc abans de les nou. Dos cotxes varen col·lidir frontalment deixant dos ferits, els dos conductors. Bombers va enviar tres dotacions i el SEM dues ambulàncies. Els conductors de 30 i 32 anys foren traslladats a l’Hospital Joan XXIII.

El segon accident va ser a la C-14 dins el terme de Montblanc. Un cotxe va bolcar i va provocar que els seus tres ocupants resultessin ferits. Un d’ells era un nadó de 2 anys. L’ambulància els va traslladar al Pius Hospital. Quasi al mateix temps, a l’autovia A-7, a Tarragona, un cotxe sortia de la via i el ferit es traslladava a Santa Tecla. I a les dues, a la N-340 (altusa de la Savinosa, a TGN) una col·lisió pel darrere enviava a un altre conductor a l’hospital.

Comentarios
Multimedia Diari