Showcooking a Riudoms: ‘Parlem, cuinem i tastem’

Avui clou el taller ‘Parlem, cuinem i tastem’ de Riudoms amb un ‘showcooking’

26 marzo 2019 08:43 | Actualizado a 26 marzo 2019 08:47
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Regidoria de Formació de l’Ajuntament de Riudoms tancarà avui el cicle de tallers sobre alimentació ‘Parlem, cuinem i tastem’ amb un cara a cara entre l’experta en nutrició i conductora del curs, Rosa Albaladejo, i el cuiner i sotsdirector del Mas Passamaner, Salvador Gras. El cicle que ha consistit en tres sessions celebra avui el seu taller final a la Llar de Jubilats, al c/Sant Jaume, 2, de Riudoms, a les 17 hores.

El cicle, amb un notable èxit de públic en les dues sessions anteriors, finalitzarà amb un showcooking protagonitzat pels dos experts del món de l’alimentació. Un esdeveniment culinari que «no deixarà ningú indiferent», en paraules de la regidora de Benestar Social, Gent Gran i Formació, Montse Corts. A més, assegura Corts,

«fins ara, el format i l’enfocament de les xerrades ha agradat molt, tant pels continguts com per la manera d’explicar-los»

‘Parlem, cuinem i tastem’ és un cicle organitzat en tres sessions mensuals que va començar al gener. És una formació oberta a tothom i gratuïta, en la qual s’han tractat temes per poder cuinar plats fàcils de preparar amb les proporcions de proteïnes, carbohidrats, lactis, etc. idònies per dur una dieta saludable amb productes de proximitat i de temporada.

Comentarios
Multimedia Diari