Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Sílvia Munt dirigeix Pere Arquillué i Ramon Madaula en ‘El preu’, dissabte a Valls

Els assistents veuran com dos germans es retroben a les golfes de la casa familiar després de 16 anys sense parlar-se

Diari de Tarragona

Whatsapp
‘El preu’ és l’enfrontament entre dos germans. FOTO: Cedida

‘El preu’ és l’enfrontament entre dos germans. FOTO: Cedida

El Centre Cultural de Valls serà  aquest dissabte, 13 d’abril (21 hores), l’escenari de l’obra El preu. Els assistents veuran com dos germans es retroben a les golfes de la casa familiar després de 16 anys sense parlar-se. La finca ha de ser enderrocada i Víctor, humil policia a punt de retirar-se, i la seva dona Esther convoquen el germà gran, Walter, cirurgià d’èxit, a una trobada amb el taxador per decidir el preu dels vells mobles.

Els dos personatges arriben a les golfes per examinar tots els objectes que hi estan abandonats, i aquest passeig és també un viatge al seu passat, als seus records i a la seva vida que ara es mostra tan llunyana. En la seva antiga llar, ara tan sols es troben fantasmes del passat, records i mostres que la vida podria haver estat de moltes altres maneres si haguessin pres decisions diferents. 

El preu és una història dirigida per Sílvia Munt i protagonitzada per Pere Arquillué, Ramon Madaula, Lluís Marco i Rosa Renom, És l’últim èxit d’uns dels grans dramaturgs del segle XX, Arthur Miller. Sílvia Munt és una prestigiosa directora de cinema, teatre i també actriu que, en aquesta ocasió, dirigeix una obra apassionant on la malenconia, la rancúnia i els remordiments són els autèntics protagonistes.

Temas

Comentarios

Lea También