Sílvia Munt dirigeix Pere Arquillué i Ramon Madaula en ‘El preu’, dissabte a Valls

Els assistents veuran com dos germans es retroben a les golfes de la casa familiar després de 16 anys sense parlar-se

10 abril 2019 10:52 | Actualizado a 10 abril 2019 10:53
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El Centre Cultural de Valls serà  aquest dissabte, 13 d’abril (21 hores), l’escenari de l’obra El preu. Els assistents veuran com dos germans es retroben a les golfes de la casa familiar després de 16 anys sense parlar-se. La finca ha de ser enderrocada i Víctor, humil policia a punt de retirar-se, i la seva dona Esther convoquen el germà gran, Walter, cirurgià d’èxit, a una trobada amb el taxador per decidir el preu dels vells mobles.

Els dos personatges arriben a les golfes per examinar tots els objectes que hi estan abandonats, i aquest passeig és també un viatge al seu passat, als seus records i a la seva vida que ara es mostra tan llunyana. En la seva antiga llar, ara tan sols es troben fantasmes del passat, records i mostres que la vida podria haver estat de moltes altres maneres si haguessin pres decisions diferents. 

El preu és una història dirigida per Sílvia Munt i protagonitzada per Pere Arquillué, Ramon Madaula, Lluís Marco i Rosa Renom, És l’últim èxit d’uns dels grans dramaturgs del segle XX, Arthur Miller. Sílvia Munt és una prestigiosa directora de cinema, teatre i també actriu que, en aquesta ocasió, dirigeix una obra apassionant on la malenconia, la rancúnia i els remordiments són els autèntics protagonistes.

Comentarios
Multimedia Diari