Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

S’inaugura un nou Parc de Street Workout a Constantí

L’acte va comptar amb Sergio Ordoñez, campió d’Espanya i internacional, i de Raúl Villareal, doble campió d’Espanya, a més d’altres atletes

Diari de Tarragona

Whatsapp
Molta gent va assistir a la inauguració d'aquest remodelat parc de Constantí.

Molta gent va assistir a la inauguració d'aquest remodelat parc de Constantí.

El dissabte 24 de febrer es va fer la inauguració del nou Parc Street Workout i Cal·listènia (Parc de barres) de Constantí. Es tracta d’una nova zona destinada a la pràctica esportiva urbana, i es troba ubicada a l’esplanada de la zona del Camí de Ravasols.

Aquest tipus de parcs de barres tenen cada vegada una major presència en els municipis i són molt habituals les competicions i exhibicions d’aquesta modalitat esportiva, un fet que ha comportat l’augment del nombre de persones que desenvolupen aquest tipus de pràctica, tal i com ja s’ha pogut comprovar a Constantí des que es va enllestir aquesta instal·lació esportiva.

Durant l’acte inaugural van tenir lloc diversos tallers, exhibicions d’atletes i batalles. L’acte va comptar amb la presència de Sergio Ordoñez, campió d’Espanya i internacional, i de Raúl Villareal, doble campió d’Espanya, a més d’altres atletes convidats.

Per part de l’Ajuntament de Constantí, van assistir a la presentació l’alcalde, Oscar Sánchez, i el regidor d’Esports, Fede Díaz, que van destacar que aquesta instal·lació ha estat una demanda plantejada directament pels joves del municipi, a través del Punt d’informació juvenil.

El nou Park Street Workout (parc de barres) consisteix doncs en un conjunt d'elements de barres fixes que permeten a l'usuari treballar una sèrie d'exercicis de braços per a millorar la condició física, així com també treballar l'equilibri i la coordinació.

Aquests circuits consisteixen en unes instal·lacions dissenyades especialment per treballar la millora de la condició física i que doten els usuaris d'autonomia per dissenyar les seves pròpies rutines d'exercicis.

El conjunt d'elements inclou barres fixes per treballar els músculs dels braços i barres de salt per millorar la coordinació, l'agilitat i l'equilibri.

Temas

Comentarios

Lea También