Más de Tarragona

S'incorpora un nou grup a l'Acampada Jove de Montblanc

L'Acampada Jove tindrà lloc els propers 13, 14 i 15 de Juliol

Redacció

Whatsapp
Roda de premsa a Montblanc

Roda de premsa a Montblanc

Aquest dimarts 13 de juny s'ha donat a conèixer l'última incorporació al cartell del festival. El grup tarragoní Segonamà assistirà al festival de música dels Països Catalans. Allà presentaran el seu últim àlbum "Endinsa't". 

L’alcalde de Montblanc, Pep Andreu, ha afirmat que “ el jovent de Montblanc, de la Conca i del país ja espera l’Acampada” . En aquest sentit, ha afegit que “l ’Acampada és l’embrió d’un nou model de societat i d’un nou model d’oci, que enterra el consumisme de Sol i platja i potencia el turisme cultural".

Entitats montblanquines, també participaran activament a la cita anual de la vila, com per exemple els Bastoners de Montblanc, els Torraires de Montblanc, els Xiquets de Montblanc, els Grallers de Montblanc, els Gegants i els Nanos de Montblanc, l’Àliga, el Drac i la Cucafera de la vila, els Amics dels Gegants de Montblanc i els Dimonis de Montblanc.

Enguany hi haurà una gimcana pels carrers de la vila amb diverses proves d'història de Montblanc. Aquesta serà la novena edició consecutiva que se celebra l'Acampada a la capital de la Conca de Barberà.

Temas

Comentarios

Lea También