S’inicia la primera fase de les millores a la carretera del Pla

Les obres continuaran durant el mes d’agost entre la plaça del Cementiri i la cruïlla amb l’avinguda del Fornàs

14 julio 2017 09:36 | Actualizado a 14 julio 2017 09:41
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament ha iniciat aquesta setmana les obres de millora de diversos trams de voreres de l’entrada a Valls per la carretera del Pla. En la primera fase, les obres s’han iniciat en el tram de vorera que dóna als barris Alt Camp, Miramar i Nou Miramar d’un projecte que, un cop es completi, permetrà la millora de les voreres des de la plaça del Cementiri fins a la rotonda de la variant de l’N-240. 

La regidora d’Actuacions Públiques i Urbanisme, Judit Fàbregas, ha visitat avui les obres que suposaran una inversió de 131.000 euros IVA inclòs i que, a més de les voreres, preveu també la modernització integral de l’enllumenat, amb 48 nous punts de llum. Està previst que durant el mes d’agost s’executi la millora de diversos trams de voreres de la plaça del Cementiri, així com el tram que va des d’aquesta plaça fins a la cruïlla de la carretera del Pla amb l’avinguda del Fornàs. 

A més de la renovació de la vorera, es preveu també la seva ampliació en aquells trams on sigui possible. En els punts on no es pugui ampliar per les dimensions de la via, es preveu, en canvi, instal·lar el nou enllumenat fora de la vorera per fer més fàcil d’aquesta manera la mobilitat dels vianants. 

A més, també està previst retirar antics punts de telefonia de la via pública. En total, es renovaran 880 metres de vorera d’aquesta entrada a la ciutat. Paral·lelament, l’Ajuntament va millorar l’accessibilitat amb un ascensor.

Comentarios
Multimedia Diari