Solidaritat a l’Hospitalet per la Lliga contra el Càncer

El primer acte està previst per diumenge, de les 10 a les 14 hores, a la plaça de la Marina de l’Hospitalet de l’Infant

05 agosto 2017 07:57 | Actualizado a 05 agosto 2017 07:59
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Aquest diumenge començarà la Setmana de la Joventut Solidària, que ha organitzat la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, fins al 10 d’agost. Per aquests dies, s’han programat un seguit d’actes i activitats amb què es recaptaran diners per a la Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre.

El primer acte serà el segon aperitiu solidari #Tamarikitanga17, previst per diumenge, de les 10 a les 14 hores, a la plaça de la Marina de l’Hospitalet de l’Infant. Els assistents a aquest aperitiu podran tallar-se el cabell per 5 euros i, si volen i tenen un cabell de 20 cm o més (en sec), donar-lo perquè pugui ser utilitzat per a fer perruques per als malalts de càncer.

El dilluns es muntarà una paradeta solidària, també amb els articles elaborats pels voluntaris dels Casals de Joves, a la sessió de cinema prevista a Ca la Torre de Vandellòs, a les 22 h. Per al dimarts s’ha muntat un taller d’astronomia al Casal de Joves de l’Hospitalet de l’Infant. 

Les últimes propostes previstes consistiran en un berenar solidari (dimecres, 9 d’agost, a les 19 h, a la plaça de l’Almadrava de l’Hospitalet de l’Infant) i en una gimcana popular (dijous, 10, a les 18 h, a la plaça Catalunya de l’Hospitalet de l’Infant). 

Comentarios
Multimedia Diari