Solric Alta Taverna, ara també a la plaça de la Font

El Solric creix. I ho fa amb un nou local al cor de Tarragona, després de més de mig segle de tradició gastronòmica a la Via Augusta

06 mayo 2019 07:26 | Actualizado a 17 julio 2019 12:47
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Després de més de mig segle de tradició gastronòmica a la Via Augusta de Tarragona, el Solric creix. I ho fa amb un nou local al cor de Tarragona. Solric Alta Taverna va obrir portes el 4 d’abril a la plaça de la Font, un nou complement per la cuina mediterrània amb dècades d’èxit.

A Solric Alta Taverna trobareu una cuina gourmet perfecta per a un àpat en grup amb degustacions variades, però també un espai on desconnectar del dia a dia. En aquest nou establiment ofereixen un magnífic assortiment de tapes selectes, peix i marisc fresc, i una extensa carta de vins per garantir que tothom trobi l’acompanyament perfecte. I si voleu recuperar el vostre plat preferit del Restaurant Solric sense moure-us del centre de Tarragona, ara també és possible, ja que la carta reserva un lloc per als plats més significatius de la història del Solric. 
Solric Alta Taverna està obert tots els dies des de les deu del matí, amb diversos espais. Una àmplia terrassa a la mateixa plaça de la Font, un menjador interior i una sala privada per a grups a la primera planta del local.

Tant si voleu gaudir d’un esmorzar, dinar o sopar, o simplement busqueu un lloc on prendre una copa amb els amics al cor de Tarragona, a Solric Alta Taverna tindreu un escenari ideal. Els trobareu a la plaça de la Font número 31 de Tarragona. Podeu demanar més informació i fer les vostres reserves al número de telèfon 977 89 57 04. 

 

Comentarios
Multimedia Diari