Sortegem 10 entrades per la mostra de dinousares animatrònics més gran del món, el Dinosaurs Tour

A mida real, els podràs veure, sentir i escoltar a la TAP

15 enero 2019 18:55 | Actualizado a 13 febrero 2019 18:25
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Vols veure l’exposició més àmplia de dinosaures animatrònics a mida real que podràs veure, sentir i escoltar? Dinosaurs Tour arriba aquest cap de setmana a la Tarraco Arena Plaça i al Diari de Tarragona sortegem 10 entrades per accedir-hi. Els dinosaures envairan  l'antiga plaça de toros de la ciutat des del 19 fins al 27 de gener.

Dinosaurs Tour és una experiència inoblidable, ja que podràs gaudir d’un apassionant viatge per l’època d’aquests animals prehistòrics amb els seus comportaments reals. També hi trobaràs diferents activitats, com ara documentals que mostren els descobriments més recents dels dinosaures.

I pels més petits hi haurà un sorral com a zona interactiva on els infants tindran l’oportunitat de jugar a ser paleontòleg descobrint els ossos de dinosaure que hi hauran amagats.

El tour restarà obert de cinc a nou del vespre de dilluns a divendres i d'onze a dues i de cinc a nou els dissabtes i diumenges. L'entrada dels menors de dos anys és gratuïta.

Guanya una entrada de franc

El Diari vol obsequiar els seus lectors amb deu entrades individuals per accedir qualsevol dels dies en què Dinosaurs Tours restarà obert a Tarragona.

Per participar-hi només cal que comentis sota la publicació d'aquesta notícia als nostres perfils de Facebook o d'Instagram. Els guanyadors es publicaran el dia 19 de gener. Molta sort!

 

CONCURS TANCAT. Els guanyadors d’una de les 10 entrades per al Dinosaurs Tour, a través dels comentaris a Facebook i Instagram són: Sara Márquez, Carles Balaña, Laura Segales, Maria Arbó, Mireia Hurtado, Rosanna Puig, @xavim_ , @vane_mar_ga , @alex13852 i @beatrizzz1960.

Comentarios
Multimedia Diari