Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Sortejat l’ordre d’actuació i la ubicació a plaça del XXVIIè Concurs de Castells 

La jornada del diumenge a la TAP l’obrirà la Colla Joves dels Xiquets de Valls, la del dissabte els Nens del Vendrell i la de Torredembarra, els Castellers del Poble Sec

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge de la TAP en plena celebració del Concurs de Castells de l'edició de fa dos anys. FOTO: DT

Imatge de la TAP en plena celebració del Concurs de Castells de l'edició de fa dos anys. FOTO: DT

Les 42 colles que participaran a la XXVIIa edició del Concurs de Castells de Tarragona ja coneixen l’ordre en què actuaran i la seva col·locació a plaça.

En un acte celebrat aquest matí a l’Antiga Audiència de Tarragona, membres de la canalla de les colles guanyadores del Concurs de Castells del 2016, han estat les mans innocents que han servit per sortejar la col·locació de cada colla, tant per la plaça del Castell de Torredembarra com per la Tarraco Arena Plaça (TAP), i l’ordre d’actuació.

L’acte, retransmès en directe per TAC12, s’ha pogut veure en primícia l’anunci promocional del Concurs produït per David Oliete. A més, un cop finalitzat l’acte, els caps de colla de les colles del Grup A (Colla Vella dels Xiquets de Valls, Castellers de Vilafranca, Colla Jove Xiquets de Tarragona i Colla Joves Xiquets de Valls) han participat en un breu debat i han explicat l’estat de forma en el que es troben les quatre colles i amb quins objectius es plantegen pel Concurs.

A la jornada del diumenge 30 de setembre a Torredembarra hi actuaran 11 colles distribuïdes en tres grups: el grup G, el grup H i el grup I. Començarà a les 10 del matí a la plaça del Castell de Torredembarra i els primers en actuar seran els Castellers del Poble Sec. S'actuarà en solitari si es prova un castell igual o superior al 7d7.

A la jornada de dissabte 6 d'octubre del Concurs de Castells a la Tarraco Arena Plaça hi actuaran 19 colles, distribuïdes en els grup D, E i F. Els primers en actuar seran els Nens del Vendrell. En aquest cas, la jornada començarà a 2/4 de 5 de la tarda a la TAP i s'actuarà en solitari si es prova un castell igual o superior al 3d8.

A la jornada de diumenge 7 d'octubre a la TAP hi participaran 12 colles distribuïdes en tres grups: A, B i C. La jornada començarà a les 10 del matí de la mà de Colla Joves Xiquets de Valls i s'actuarà en solitari si es prova un castell igual o superior al 4d9f.

Temas

Comentarios

Lea También