Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Surt a licitació el projecte del nou servei de rehabilitació del CAP de Falset

La Generalitat ha tret a licitació el contracte per redactar el projecte bàsic i executiu i la posterior direcció d’obra de l’equipament 

Sílvia Fornós

Whatsapp
L’objecte del projecte és la construcció d’un edifici per al Servei de Rehabilitació del CAP Falset. FOTO: s. F.

L’objecte del projecte és la construcció d’un edifici per al Servei de Rehabilitació del CAP Falset. FOTO: s. F.

Infraestructures de la Generalitat ha tret a licitació el contracte de serveis per a l’assistència tècnica per a la redacció del projecte bàsic i executiu i la posterior direcció d’obra del nou servei de rehabilitació del Centre d’Atenció Primària (CAP) de Falset. Una actuació que s’emmarca en el Pla d’inversions en equipaments de salut (PAIS).

El pressupost de licitació és de 73.988,00 € sense IVA i el valor estimat del contracte ascendeix a 81.988,00 € sense IVA. Fins al pròxim 16 d’abril està oberta la licitació. La informació relativa a la convocatòria i la documentació associada a la mateixa es troba disponible al perfil d’Infraestructures.cat i a la Plataforma de Serveis de Contractació Pública de la Generalitat de Catalunya. S’estableix que el termini màxim per a la redacció dels projectes i estudis és de 5 mesos, mentre que per a la direcció d’obra «s’ajustarà a la durada real de les obres, més un termini màxim de fins a 6 mesos per a la seva liquidació». Així mateix, quedaran excloses de la licitació aquelles ofertes que presentin un termini superior al d’execució del contracte.

En el programa funcional del projecte es detalla que «l’objecte del projecte és la construcció d’un edifici per al Servei de Rehabilitació del CAP Falset, per tal de donar suport estructural a l’assistència sanitària de Falset». Segons es detalla en la documentació de la licitació, es preveu que la superfície del nou servei, d’acord amb un pla funcional aprovat, podria superar els 300 metres quadrats, essent l’activitat assistencial a desenvolupar la de rehabilitació.

En la documentació del programa funcional també «es proposa ubicar el nou centre en un solar del CAP, situat al carrer de les Torres, 1», i s’especifica que «la construcció del nou servei, no haurà d’afectar l’activitat assistencial del Centre d’Atenció Primària annex». Segons aquesta documentació les necessitats del nou servei inclourien un equipament que es podria dividir en dues àrees. A la zona d’entrada si ubicarien el vestíbul, el taulell de recepció i una sala d’espera, mentre que en una altra àrea hi hauria la consulta de rehabilitació, una sala polivalent i boxs per a tractament, entre altres espais que s’hauran de definir definitivament en el projecte bàsic i executiu del futur equipament.

Temas

Comentarios

Lea También