Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

TGN instal·larà un punt d’hidratació pels castellers i el públic durant les diades

La mesura vol contribuir a la sostenibilitat i fomentar el consum d’aigua de l’aixeta

ACN

Whatsapp
Josep Fèlix Ballesteros, i el director-gerent d'Ematsa, Daniel Milan, durant la presentació d'un punt d'hidratació durant les diades castelleres. ACN

Josep Fèlix Ballesteros, i el director-gerent d'Ematsa, Daniel Milan, durant la presentació d'un punt d'hidratació durant les diades castelleres. ACN

Les diades castelleres de Sant Magí, de Santa Tecla, del primer diumenge de festes -el 16 de setembre- i el XXVII Concurs de Castells de Tarragona comptaran amb un nou punt d’hidratació que abastirà d’aigua a castellers i públic.

La mesura consta d’una estructura mòbil amb vuit aixetes que l’Empresa Municipal Mixta d’Aigües de Tarragona (Ematsa) ja ha provat en esdeveniments com la caminada popular de l’aigua del mes d’abril, el Parc de Nadal i la Mitja Marató.

La iniciativa, que és totalment gratuïta, té com a objectius contribuir a la sostenibilitat i fomentar el consum de l’aigua de l’aixeta, segons han explicat aquest dijous l’alcalde i president d’Ematsa, Josep Fèlix Ballesteros, i el director-gerent de l’empresa, Daniel Milan.

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha defensat que l’aigua de l’aixeta té bona qualitat i és més sostenible “en el seu conjunt”. Amb aquesta mesura, ha afegit l’alcalde, volen reduir la quantitat d’ampolles i llaunes que es llencen a la via pública durant les diades i les festes populars, com també es pretén amb l’ús dels gots reutilitzables. 

El director-gerent d’Ematsa, Daniel Milan, ha afirmat que la iniciativa “ve per quedar-se” perquè l’aigua de l’aixeta té un impacte ambiental menor que el consum d’aigua envasada. Segons ha detallat Milan, la primera és entre 500 i 1.000 vegades més barata que la segona i té molt menys impacte en el medi ambient perquè no requereix d’ampolles de plàstic. 

Temas

Comentarios

Lea También