TGN millora l’ascensor de l’Amfiteatre

L’equipament ha estat objecte de vandalisme en diverses ocasions, fet que ha provocat que sovint estigui fora de servei

GERARD CAÑELLAS

Whatsapp
Imatge del nou aspecte de l’interior de l’ascensor després que s’hi hagin fet una sèrie de millores.  FOTO: CEDIDA

Imatge del nou aspecte de l’interior de l’ascensor després que s’hi hagin fet una sèrie de millores. FOTO: CEDIDA

L’Ajuntament de Tarragona ha dut a terme la millora de l’interior de la cabina de l’ascensor de l’amfiteatre, que en diverses ocasions ha estat objecte d’actes vandàlics. Concretament, s’han renovat les fotografies, ja que estaven força malmeses. A més el departament de Neteja Pública del consistori ha procedit a netejar els graffitis de l’interior i l’exterior de la cabina, que provocaven que tingués un aspecte de deixadesa i d’abandonament.

En els últims mesos ha patit diversos episodis de vandalisme. Com a mínim s’en produeix un cada trimestre, i consisteixen bàsicament en pintades i puntades de peu que en més d’una ocasió han provocat que les portes sortissin de les guies. En aquests casos, l’ascensor, que uneix la Via Augusta i el Parc deles Tres Granotes, ha estat sense funcionar uns quants dies.

Properament, a principis del 2022, la Brigada Municipal en col·laboració amb el departament d’enginyeria industrial de l’Ajuntament substituirà les planxes metàl·liques del replà del primer pis que estan malmeses pel pas del temps.

Temas

Comentarios

Lea También