Taller de personalitzar clicks, novetat del Festival de Playmobil

Durant el 10, 11, 12, 17 i 18 d´octubre es podran personalitzar les peces al claustre de Sant Francesc. Enguany també s´incorpora el Premi Clickània per reconèixer el millor diorama

19 mayo 2017 21:53 | Actualizado a 22 mayo 2017 12:57
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Montblanc ja té definit el programa de la vuitena edició de Clickània, el Festival de Playmobil. L’esdeveniment, que es realitzarà el 10, 11, 12, 17 i 18 d’octubre, comptarà enguany amb un taller de personalitzar clicks.

Aquesta és una de les novetats del festival, que consistirà en modificar les peces donant un aspecte diferent a l’original. L’activitat es realitzarà durant tots els dies al claustre de Sant Francesc a un preu de 2 euros.

La vuitena edició de Clickània també incorporarà un premi al millor diorama de tots els muntatges que estaran exposats a l’antiga església i claustre de Sant Francesc. Segons l’organització, el Premi Clickània «neix amb la voluntat de ser un referent de prestigi entre els dioramistes de Playmobil». Així mateix, vol ser un reconeixement a la tasca feta durant les passades set edicions de la fira.

Enguany, el festival es realitzarà durant dos caps de setmana, iniciativa ja posada en marxa en l’edició passada. Gràcies a aquesta ampliació, Clickània es va convertir en la fira de tardor de Montblanc amb més èxit del 2014 amb un total de 15.500 visitants, 3.500 més que l’any anterior. Després de les bones xifres, aquesta vegada es repetirà l’experiència ampliant el festival també al dilluns 12 d’octubre.

Pel que fa a l’espai, l’antiga església i el claustre de Sant Francesc seguiran sent el centre de l’esdeveniment, on hi haurà l’exposició de diorames temàtics, la venda especialitzada de productes Playmobil i els sortejos.

El festival, però, també estarà present pels carrers de la Vila Ducal. Hi haurà diorames, per exemple, a l’antic hospital de Santa Magdalena, on se celebrarà la vuitena edició del concurs de diorames. D’altra banda, a través del Concurs del Click Amagat, aquestes figures també estaran situades als aparadors de quinze botigues del nucli històric. A més a més, el Centre d’Interpretació de l’Art Rupestre (CIAR) acollirà un diorama inspirat en la prehistòria, mentre que el Museu del Pessebre de Catalunya, un sobre el pessebre.

El tret de sortida al cicle de fires de tardor es donarà el 25 de setembre amb Terrània i, després, serà el torn de Clickània.

Comentarios
Multimedia Diari