Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Más de Tarragona

Tanquen dues aules de l'Escola Torreforta per prevenir "mals majors"

Els alumnes han fet les classes habituals, però volenque que els serveis tècnics facin una avaluació dels danys de les aules afectades

Jordi Cabré

Whatsapp
Imatge de la façana de l'Escola Torreforta. Foto: Google Street View

Imatge de la façana de l'Escola Torreforta. Foto: Google Street View

Uns quaranta alumnes de segon de Primària de l’Escola Torreforta, al barri del mateix nom, han fet la jornada d’avui en aules provisionals, concretament a la sala d’informàtica i a la sala multiusos.

El motiu d’aquest canvi forçat a sigut per l’anomalia detectada a primera hora a les rajoles del terra de les dues aules (situades al primer pis d’aquest edifici públic, i que ha motivat una mesura preventiva per evitar mals majors.

Els alumnes han fet les classes habituals, però la direcció del centre ha decidit tancar les dues aules i esperar a que els serveis tècnics facin una avaluació dels danys.

El director, Josep Queraltó , vol tranquilitzar als mares i pares del centre assegurant que “l’escola compleix totes les normatives i passa amb èxit tots els controls de seguretat”. Dilluns, serveis tècnics de la Generalitat i del propi Ajuntament tornaran a l’escola Torreforta per comprovar què ha passat i si el moviment de rajoles del terra s’ha estancat o bé ha anat a més.

Queraltó explica que “en cap moment hi hagut cap situació de risc per als alumnes ni professors i no s’ha avisat als pares perquè la situació estava controlada i els alumnes reubicats”. Tot i així, mares i pares que s’han assabentat de la situació s’han reunit a primera hora de la tarda amb el director de l’escola per conèixer de primera mà aquest succés.

Temas

  • TARRAGONA

Comentarios

Lea También