Tarraco Tapes 2018 supera les 70.000 tapes venudes

El primer premi ha sigut per a la Jamonería V & N, situada al barri del Serrallo, per la seva Minicalçotada V & N

25 mayo 2018 13:55 | Actualizado a 25 mayo 2018 14:05
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La novena edició de la Tarraco Tapes ja té guanyadors després de la tradicional votació popular en que s'han emès més de 50.000 vots.

El primer premi, igual que l'any passat, ha correspost a la Jamonería V & N, situada al barri del Serrallo, per la seva 'Minicalçotada V&N'; la segona proposta més reeixida ha arribat a través de la Pizzería Mistral de la Plaça de la Font amb 'Lo Saquet'; finalment el tercer esglaó del podi és per a El Gallo Morón, molt a prop de la Catedral, pel 'Wantan de botifarró'.

El director comercial d'Estrella Damm a Tarragona, Josep Lluís Castro, ha realitzat una valoració molt positiva de la present edició d'aquesta ruta gastronòmica pionera a Catalunya que cada any continua batent registres.

"En 10 dies, amb la participació de 46 establiments, ens hem quedat a prop de les 80.000 tapes i més de 1.000 menús consumits ... aquest increment de participants cada any ens il·lusiona i ens motiva de cara a l'edició de 2019".

Javier Villamayor, tinent d'alcalde dels Jocs Mediterranis, ha subratllat l'aposta d'Estrella Damm, com un dels principals patrocinadors de Tarragona 2018, per la cultura, la gastronomia i l'esport a la ciutat.

Villamayor ha avançat que Estrella va patrocinar un macroconcert "amb artistes de primer nivell que ja es van coneixent per les xarxes socials i amb un cartell que es farà públic en les pròximes setmanes".

Comentarios
Multimedia Diari