Tarragona: Battestini deix de ser pàrquing per convertir-se en zona blava

El govern de Ballesteros va anunciar una nova estació central d'autobusos municipals en aquesta àrea, en un futur

02 enero 2019 12:44 | Actualizado a 27 febrero 2019 19:11
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El carrer del Doctor Battestini s'ha obert al trànsit aquest dimecres i l'aparcament en superfície ha donat pas a una zona blava d'aparcament.

Amb aquest canvi, l'aparcament Battestini, gestionat per l'empresa Aparcaments Municipals de Tarragona, cessa la seva activitat. El carrer s'incorpora al viari municipal de lliure circulació, en sentit únic, amb entrada pel carrer de Pere Martell i sortida pel vial de servei de l'avinguda de Roma.

Les prop de 150 places de què fins ara constava l'aparcament es reconvertiran en zona d'estacionament regulat de curta durada per promoure una major rotació d'aparcaments.

El canvi és posterior a l'anunci de l'alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, de projectar una nova estació central d'autobusos municipals en aquesta àrea.

Segons el govern municipal, s'ha optat per adaptar-se a aquesta decisió de manera progressiva i ampliar el nombre de places d'aparcament en rotació fins que comencin els treballs d'adequació de l'estació. Els 14 abonats que tenia l'aparcament Battestini han estat recol·locats als aparcaments municipals Imperial Tàrraco i Rambla Companys.

La maquinària de l'aparcament Battestini aprofitarà per traslladar-se a l'aparcament de l'avinguda Catalunya, que s'havia quedat obsoleta.

 

Comentarios
Multimedia Diari